Σπουδαία η παρουσία του Γιώργου Σεϊταρίδη στο «Σειρήνες του Αιγαίου», στο σινεμά αλλά και στην τηλεόραση, μόνο που το τελευταίο καιρό έχει χαθεί από την υποκριτική.

Φαίνεται, λοιπόν, πως έκανε τις επιλογές του και άλλαξε ζωή. Δίνοντας μια συνέντευξη στο «Secret» λέει πως ζει μόνιμα στο Πήλιο και πως «ασχολούμαι με τη γη, αλλά κατά βάση είμαι μελισσοκόμος. Η καθημερινότητά μου είναι αυτή ενός ανθρώπου που ζει στο βουνό, όχι ενός τουρίστα, που ήρθε για διακοπές. Ζω σαν όλους τους κατοίκους εδώ. Μαζεύω τα ξύλα μου, έχω τις ντομάτες μου, τις πατάτες, τα αμπέλια. Απλά, η βασική μου δουλειά είναι τα μελίσσια. Από εκεί βγάζω τα προς το ζην. Είμαι στο ξεκίνημά μου. Μόνο τρία χρόνια μελισσοκόμος, αλλά ασχολούμαι, διευρύνω τις γνώσεις μου και προσπαθώ να εξελιχθώ. Το επόμενο βήμα που περιμένω να γίνει είναι να βγει το μέλι μου, αλλά και άλλα φυτικά προϊόντα, στην αγορά. Να γνωρίσει ο κόσμος την αγνότητα και τη δουλειά μου. Άλλωστε, η τροφή είναι για μενα το καλύτερο φάρμακο για την ψυχή.

Σε μια εποχή που παίρνουμε τα χάπια με το κιλό, το πιο σωστό νομίζω για τον εαυτό μας είναι να ψάξουμε για το καλύτερο ποιοτικά στις πρώτες ύλες. Έχω υιοθετήσει απόλυτα τη φράση των αρχαίων ημών προγόνων... Ο,τι τρώμε είμαστε!». Ο Σειταρίδης διευκρινίζει πως η επιλογή του ήταν συνειδητή και αποτέλεσμα όχι του ότι ο χώρος τον έδιωξε αλλά πως ο ίδιος δεν ήθελε πια να ανήκει σ' αυτόν. «Συνειδητοποίησα ότι, αν θέλω εγώ, σαν Γιώργος, μια πιο ποιοτική ζωή, δεν γίνεται να είμαι σε μια μεγάλη πόλη σαν την Αθήνα. Γι' αυτό έφυγα. Και έφυγα, δεν με έδιωξαν. Δεν έχω ασχοληθεί με τη σόουμπιζ, δεν με ενδιαφέρει και το απέδειξα. Αγαπάω το θέατρο, με ενδιαφέρει το θέατρο και εξακολουθώ να ασχολούμαι με αυτό, όσο και αν επιμένουν φυλλάδες, περιοδικά και πληροφορίες ότι τα παράτησα, γιατί έτσι βγαίνουν καλύτεροι τίτλοι και λεζάντες. Το «τα παράτησε για να γίνει αγρότης» είναι ένα ψέμα... Απλά δεν φοβήθηκα να πάρω το ρίσκο και να ακολουθήσω αυτό που θα μου προσφέρει μια καλύτερη ζωή, για τα δικά μου θέλω και πιστεύω. Ακόμα κι αν αυτό είναι ενάντια στα στερεότυπα».