current views are: 3

24 Απριλίου 2014
Δημοσίευση16:51

Ρούλα Κορομηλά σε Κωστάκη – Γιαννιά: «Δεν θα ακολουθήσω τον δρόμο σας…»!

Στα μειωτικά σχόλια των διαγωνιζόμενων του «Just», Ράνιας Κωστάκη και Γιώργου Γιαννιά που αφορούσαν στην κριτική επιτροπή του show, απάντησε η κα. Ρούλα Κορομηλά μέσα από το live της Τετάρτης.

Δημοσίευση 16:51’
αρθρο-newpost

Στα μειωτικά σχόλια των διαγωνιζόμενων του «Just», Ράνιας Κωστάκη και Γιώργου Γιαννιά που αφορούσαν στην κριτική επιτροπή του show, απάντησε η κα. Ρούλα Κορομηλά μέσα από το live της Τετάρτης.

Στα μειωτικά σχόλια των διαγωνιζόμενων του «Just», Ράνιας Κωστάκη και Γιώργου Γιαννιά που αφορούσαν στην κριτική επιτροπή του show, απάντησε η κα. Ρούλα Κορομηλά μέσα από το live της Τετάρτης.

Με ψυχραιμία, σύνεση και αιτιολογημένη άποψη η κα. Κορομηλά, όταν κλήθηκε να βαθμολογήσει το ζευγάρι, δήλωσε σε μία προσπάθεια να δώσει τέλος στην αναίτια κόντρα που δημιουργήθηκε αλλά και να ξεκαθαρίσει τη θέση της:

«Αν σας ενοχλούν τα σχόλιά μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… Τον δρόμο τον δικό σας δεν θα τον ακολουθήσω. Επειδή άκουσα ότι στεναχωρηθήκατε και τσιτωθήκατε από κάποια κριτική στο προηγούμενο live, θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα ακολουθήσω τον δρόμο τον δικό σας, που βγήκατε έξω και είπατε διάφορα, ίσως από την πίεση, ίσως από το άγχος, γιατί αυτός ο δρόμος δεν μου αρέσει, μου θυμίζει άλλες εποχές… Θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει όλο αυτό το πράγμα να συνειδητοποιήσουμε πως είναι ένα παιχνίδι και μόνο. Μπορείτε ελεύθερα να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά μπορώ κι εγώ, από αυτή τη θέση, να λέω κι εγώ την γνώμη μου ελεύθερα. Και, αν σας στεναχωρεί η κριτική που κάνω, διατηρώ το δικαίωμα να μην ασκήσω καμία κριτική και να περνάω στην βαθμολογία, που θα είναι αντικειμενική και δίκαιη. Αν σας ενοχλούν τα σχόλιά μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η έμπειρη κριτής.

Με τον δικό της αυτό τρόπο έβαλε τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες, όταν Κωστάκη και Γιαννιάς απείλησαν μέχρι και με αποχώρηση από το παιχνίδι εξαιτίας της άδικης κριτικής που οι ίδιοι πιστεύουν πως εισέπραξαν…


σχετικα αρθρα