Μετά την παταγώδη αποχώρηση της Ράνιας Θρασκιά από το J2US, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή παρέα του Mega, όπως συνηθίζεται, αλλά άλλη μέρα απ' αυτήν που είχε πάει ο συμπαίκτης της.

Η παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, ψυχολόγος και συγγραφέας όπως την παρουσίασαν στην πρώτη εκπομπή του Just, μιλώντας για το ερωτικό παρελθόν του συζύγου της, τόνισε πως προτιμά την άγνοια καθώς αδιαφορεί για ό, τι έχει συμβεί παλιά, αλλά πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν γνωρίζω και ούτε θέλω να γνωρίζω, δεν ρωτάω δεν θέλω να ξέρω, δεν είναι θέμα ζήλιας απλά πιστεύω πως το παρελθόν δεν προσθέτει τίποτα στο τώρα, το αφήνουμε εκεί που είναι, το σεβόμαστε, το αγαπάμε αλλά είναι περιττές πληροφορίες». Όταν την ρώτησαν αν επιθυμεί να κάνει και ένα κοριτσάκι, η ίδια μοιράστηκε μια ιστορία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Όταν είχα μείνει έγκυος στο δεύτερο μωρό μου και κάναμε τον υπέρηχο, μου είπαν πάρα πολύ γρήγορα πως είναι αγόρι και είπα στον γιατρό «Όχι Όχι δεν είναι αγόρι» ο γιατρός μου είπε ότι είναι ξεκάθαρο αλλά εγώ του είπα πως θα πάω στη Θεσσαλονίκη να κάνω την εξέταση και μου είπε ο γιατρός «Γιατί εκεί θα είναι άλλο το φύλο;», δήλωσε χιουμοριστικά η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στον συμπαίκτη της Νικόλα Καραγκιαούρη, είπε πως ως καλλιτέχνης ουσίας, είχε άγνοια για τον κόσμο της showbiz: «Όταν γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε, άρχισα να καταλαβαίνω πως ενώ ζει σε αυτόν τον κόσμο, κάπου δεν έχει και ιδιαίτερη επαφή με όλο αυτό. Τον ρώτησα λοιπόν μια μέρα αν με γνωρίζει και μου απάντησε «Ναι σε έψαξα στο Google και βρήκα ότι παρουσιάζεις μια κάρτα υγείας» όταν τον ρώτησα αν κατάλαβε μόνο αυτό, η απάντηση του ήταν «Ναι» και του είπα «Οκ». 

Η Τζένη Μπαλατσινού, βασιζόμενη στην προηγούμενη ιστορία αποκάλυψε και ένα προσωπικό στιγμιότυπο με τον Νικόλα Καραγκιαούρη. Έτσι δήλωσε πως όταν είχε βρεθεί μπροστά του μια φωτογραφία με τον Γρήγορη Αρναούτογλου ρώτησε αν είναι αυτός που τα είχε με την Ράνια. Φυσικά το συγκεκριμένο περιστατικό δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορη την παρουσιάστρια, η οποία της δήλωσε με χιούμορ: «Τζένη έχεις πετρίσει, πως είπε ο Θεοφάνους «Θρασκιοφέρνεις», έτσι και εσύ «Κωστοπουλοφέρνεις» επικίνδυνα, εγώ αλλιώς σε γνώρισα», της είπε η Ράνια Θρασκιά, που δεν φαίνεται να θυμάται πως μια φωτογραφία ανάμεσα σ' ανθρώπους που συνεργάστηκαν για χρόνια δεν είναι απόδειξη αρραβώνα…