Για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Το Κτελ» ο Νίκος Μουτσινάς με την ομάδα του βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να διασκεδάσουν και την συμπρωτεύουσα.

Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, επισκέφθηκε την τηλεοπτική εκπομπή της Ιωάννας Λίλη, όπου αναφέρθηκε σε όλους και όλα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό μέλλον του ταλαντούχου Νίκου Μουτσινά. Έτσι αναφερόμενη στις φήμες που τον θέλουν παρέα με την Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της πρωινής ζώνης, τον ρώτησε: «Το πρωινό με την Ζέτα θα το κάνεις;» με τον παρουσιαστή να απαντά αρνητικά, διευκρινίζοντας πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση από κανένα κανάλι. Η συνέχεια, ήθελε την παρουσιάστρια της εκπομπής «Όλα καλά» να εκφράζει την χαρά της όταν άκουσε πως μπορεί να ευδοκιμήσει η συνύπαρξη των δυο σε πρωινό επίπεδο, δηλώνοντας πιο συγκεκριμένα: «Εγώ δεν σου κρύβω ότι χάρηκα όταν το άκουσα, όχι ότι το ήδη υπάρχον δεν μου αρέσει αλλά…», κάτι το οποίο φυσικά δεν θα προσπερνούσε έτσι ο παρουσιαστής του «Πρωινό mou», Πέτρος Κωστόπουλος.

Τελειώνοντας το απόσπασμα ο παρουσιαστής τόνισε: «Όχι ότι της είναι κακό το δικό μας πρωινό, αλλά… η Ιωάννα Λίλη είναι αυτό που λέμε η μύγα και το ξύγκι», στη συνέχεια έδειξε έντονα την δυσαρέσκειά του, συνεχίζοντας: «Στην Ελλάδα ζούμε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά και εγώ λόγω του Θοδωρή Ζαγοράκη…», δείχνοντας με χειρονομία πως αναγκάζεται να κλείσει το στόμα του.