Γίγαντας σταθερότητας η Ράνια Κωστάκη και ακλόνητη στις απόψεις, αλλάζει στάση έτσι όπως μόνο η Κομανέτσι μπορούσε, μια φορά και έναν καιρό να κάνει ανακυβιστίσεις.

«Δεν δηλώσαμε ότι η γνώμη δεν μετράει» είπε, ενώ όλη η Ελλάδα την άκουσε, να λέει πως γι' αυτήν και τον Γιώργο Γιαννιά, δεν μετρά η γνώμη της επιτροπής, «αυτό όλο ήταν μια μομφή προς εμάς τους ίδιους γιατί πήραμε περισσότερο σοβαρά απ' όσο θα έπρεπε τον ρόλο μας. Ουσιαστικά είπαμε "είμαστε εδώ για να περάσουμε καλά και μόνο". Όπως παίζεις ένα παιχνίδι σπίτι με φίλους και θυμώνεις αν χάνεις, λειτουργήσαμε έτσι. Νιώθουμε το J2US σαν το σπίτι μας. Τα θέλω των κριτών με άγχωσαν και παρουσιάστηκα χειρότερη από τις πρόβες. Περισσότερο με αγχώνει η γνώμη των κριτών παρά με βοηθά να εξελιχθώ», είπε στο TV Έθνος, η ραδιοφωνική παραγωγός που δεν κατάλαβε πως έχει πάει σε παιχνίδι, μάλλον, αλλά στο ωδείο και οι κριτές δεν κάνουν σόου, αλλά ως Ντιπάκ Τσόπρα σεμινάρια αυτοεξέλιξης.

Και τι την πείραξε πιο πολύ; «Δεν άκουσα ένα μπράβο για την προσπάθεια» είπε η Ράνια Κωστάκη, που επειδή είπε ένα τραγούδι θέλει και παράσημο ηρωισμού από την Προεδρία της Δημοκρατίας και συνεχίζει σαν να πηγαίνει πρώτη δημοτικού λέγοντας πως «ενώ άλλους τους ενθάρρυναν, εμάς όχι. Δεν μ' ενδιέφερε η βαθμολογία. Ήμουν προετοιμασμένη από τον κ. Θεοφάνους να πάρω και 2 γιατί ήταν δικό του τραγούδι και εμένα μ' αρέσει να το ακούω από την κα. Θεοδωρίδου. Δεν είμαι τραγουδίστρια». Φυσικά και όχι! Και δεν είναι και δεν ακούγεται ως τέτοια!

Το Tv Έθνος την ρωτά αν αληθεύει πως έπαιρνε τη Ρούλα Κορομηλά τηλέφωνο και της το έκλεινε; Η ραδιοφωνική παραγωγός είπε πως «δεν έχω καν το τηλέφωνο της Ρούλας. Ήταν στο πλαίσιο μιας ραδιοφωνικής πλάκας. Είπαμε να πάρουμε τον Γιώργο Θεοφάνους και να του ευχηθούμε χρόνια πολλά για τη γιορτή του. Δεν το σήκωσε και μου είπε ο Γρηγόρης "Θα σου δώσω να πάρεις τη Ρούλα". Πήγε να της κάνει πλάκα ο Λιανός και του το έκλεισε». Ρε, να μην έχει το φιλότιμο, κοτζάμ Κορομηλά, που την μείωνε η κα. Κωστάκη στο πανελλήνιο, να καθίσει να της κάνουν και καμία πλακίτσα! Μερικές σταρ αληθινές, αδιόρθωτες παραμένουν και δεν συνεργάζονται για την εκπομπή και την καριέρα μιας εργαζόμενης.

Και μήπως μετάνιωσε για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα; Τι λέει η καλλίφωνη κατά την γνώμη της; Μήπως φέρθηκε έστω και λίγο υπερβολικά, χωρίς σεβασμό σε μια κυρία, στη δουλειά της, στην εκπομπή που συνεργάζεται, στο κοινό που δεν ήταν προετοιμασμένο να δει ριάλιτι; «Μετάνιωσα που βγήκε προς τα έξω κάτι που δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος. Ίσως ένα κόμπλεξ που απέχει πολύ από εμάς. Αν με ακούσει κανείς στο ραδιόφωνο θα καταλάβει πως δεν έχω πρόβλημα με τα λεγόμενα των άλλων. Δεν είμαι μυγιάγγιχτη». Άρα; Μετάνιωσε για την εικόνα της και μόνο!... και ούτε καν για το σε τι υποβάλλει έστω την ακοή μας…

Α.Τ.