current views are: 2

30 Απριλίου 2014
Δημοσίευση12:42

O Γιάννης Αϊβάζης αναρωτιέται ποιος ενδιαφέρεται για το αν το μπούστο της γυναίκας του είναι πεσμένο!

Ο Γιάννης Αϊβάζης έσπασε τη σιωπή του και έκανε διάγγελμα.

Δημοσίευση 12:42’
αρθρο-newpost

Ο Γιάννης Αϊβάζης έσπασε τη σιωπή του και έκανε διάγγελμα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης έσπασε τη σιωπή του και έκανε διάγγελμα: «Τηλεόραση δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να βλέπω εκπομπές που δεν έχουν λόγο ύπαρξης και μειώνουν το IQ του κόσμου. Τι μπορεί να ενδιαφέρουν τον κόσμο τα παιχνίδια που παίζουν, π.χ., κάποιοι παρουσιαστές μεταξύ τους; Για να υπάρχουν, βεβαίως, κάποια τηλεθέαση θα κάνουν, αλλά να τη χέσω την τηλεθέαση όταν το επίπεδο της τηλεόρασης είναι μηδέν» τόνισε στο People.

Αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο, όπως εξηγεί, είναι το περιεχόμενο των τηλεοπτικών συζητήσεων. «Ενδιαφέρει δέκα-είκοσι άτομα να δουν, π.χ., τι φόρεσε η Κορινθίου χθες, αν πήρε γόβα-στιλέτο ή ένα παρδαλό βρακάκι; Θα γίνω κακός τώρα… Ξυπνάει ο οποιοσδήποτε αρχισυντάκτης εκπομπής το πρωί και λέει “Α, τι θα βάλω στη σκαλέτα μου; Θα δώσουμε δώρο γόβες, θα παίξουμε το ένα παιχνίδι και θα σχολιάσουμε τον τάδε”. Είναι αυτό δημιουργία; Αφορά πολύ μικρή μερίδα γενικά. Εγώ θα προτιμήσω να δω Βουλή ή National Geographic. Ποιον ενδιαφέρει αν το βυζί της Κορινθίου είναι πεσμένο; Άσε και το άλλο. Κοιτάμε πώς θα κατηγορήσουμε τον άλλο και δεν κοιτάμε τον εαυτό μας. Κάποιοι έλεγαν ότι ο Αϊβάζης με την Παταγονία του φαλίρισε το Μega. Εγώ έφταιγα που έπεσε έξω το Μega;»

Η Μαρία, πάλι, δεν διστάζει να πει ότι τον τελευταίο χρόνο προτιμά να κλείνει την τηλεόραση. «Τον τελευταίο χρόνο το μόνο που έβλεπα είναι το Dancing. Μου αρέσει ο χορός, μου προκαλεί ενδιαφέρον. Ήμουν τηλεορασάκιας, αλλά τώρα δεν θέλω. Ίσως έχω βάλει άλλες προτεραιότητες. Κακώς, γιατί είναι η δουλειά μου και πρέπει να παρακολουθώ τι γίνεται και με τους συναδέλφους μου».


σχετικα αρθρα