Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε όχι αυτή τη φορά στης κουμπάρας της, της Ελένης Μενεγάκη και τους συνεργάτες της, αλλά στο Πρωινό mou. Ανάμεσα στα άλλα, είπε:

«Οι γυναίκες είναι το κοινό μου. Τις αγαπώ και με αγαπούν και εκείνες. Τα τραγούδια μου απευθύνονται σε εκείνες και έρχονται στο μαγαζί που εμφανίζομαι για να λάβουν απαντήσεις. Λες και εγώ έχω βρει αυτές τις απαντήσεις!». Δήλωσε για άλλη μια φορά την αγάπη της για το λαϊκό τραγούδι, τονίζοντας πως «υπηρετώ το λαϊκό τραγούδι και θα συνεχίσω να το υπηρετώ, γιατί το αγαπώ. Στη μουσική περνάει η μόδα. Άλλες φορές είναι της μόδας τα πιο ελαφριά τραγούδια και άλλες φορές τα καθαρά λαϊκά. Πολλές φορές μου έχουν πει να μην βάλω στο πρόγραμμα λαϊκά τραγούδια, αλλά δεν τους ακούω. Τα τραγούδια που δεν παίζονται στο ραδιόφωνο, γίνονται επιτυχίες στα μαγαζιά».

Και τι θα έκανε αν το παιδί της ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι; «Αν ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι, θα το έκοβα. Αυτό που λένε οι τραγουδιστές ότι θα βοηθούσαν το παιδί τους, αν έμπαινε σε αυτόν τον χώρο, είναι η μεγαλύτερη βλακεία. Ας πούμε εγώ βρήκα μόνη μου τον δρόμο μου και έχω αυτό το όνομα που έχω. Το παιδάκι πού θα πάει; Μια ζωή θα είναι στη σκιά μου. Θα είναι δακτυλοδεικτούμενο, αν είναι απλά ένα καλός τραγουδιστής και δεν είναι κάτι εξαιρετικό».

Για τις σχέσεις, τα προσωπικά της, παραδέχτηκε πως «είμαι αναγκαστικά ο άντρας της ζωής μου, έτσι μου τα 'φερε η ζωή και δεν το επέλεξα. Αν είχε βρεθεί ένας άντρας στη ζωή μου, μπορεί να μην είχα αναλάβει εγώ όλους αυτούς τους ρόλους». Ακόμη, είπε για τη δημοσιότητα πολλών συναδέλφων της πως «δεν πιστεύω ότι παίρνουν τηλέφωνα τους φωτογράφους. Τι έχουν να κερδίσουν, αν μπει η φωτογραφία τους σε ένα περιοδικό; Όποτε βλέπετε εμένα στα περιοδικά, είμαι παράπλευρη απώλεια. Πάντα θέλουν να φωτογραφίσουν κάποιον άλλο και κατά λάθος βγαίνω και εγώ». Με ειλικρίνεια πάλι, είπε την άποψή της για τα τηλεοπτικά μας ήθη:

«αγαπώ την τηλεόραση. Αυτό που δεν μπορώ είναι το να είναι ο άλλος αγενής. Όλα τα άλλα τα δέχομαι. Καθένας θα έχει τη γνώμη του. Αυτό που δεν μου αρέσει και θα αντιδράσω είναι με το πώς το λέει. Δεν είναι όμορφο να ισοπεδώνεις ανθρώπους».