Για το κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά την επιτυχία του και το αν υπάρχουν στιγμές που θα ήθελε να έχει την ανωνυμία του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Παντελής Παντελίδης.

«Είναι τιμή μου που με ακούει τόσος κόσμος και είμαι τρεις φορές χαρούμενος που τα τραγούδια είναι βγαλμένα μέσα από την ψυχή μου. Δεν με άλλαξε καθόλου ως άνθρωπο και νομίζω αυτό είναι εμφανές. Παρόλα αυτά με έκανε να νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες μου, προσπαθώντας μέσα από τα τραγούδια μου να δουλεύει το μαγαζί που εμφανίζομαι όσες περισσότερες βραδιές γίνεται, ώστε να μπορεί και όλος αυτός ο κόσμος που εργάζεται μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα συνεργασίας, να έχει δουλειά αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής στο Down Town Κύπρου.

Όσο για το αν υπάρχουν στιγμές που θα ήθελε να έχει την ανωνυμία του; «Φυσικά και όχι. Είναι πολύ όμορφο να σ’ αγαπάει ο κόσμος. Ποτέ δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση. Όλο αυτό το αντιλαμβάνομαι σαν ευλογία από τον Θεό. Ποτέ δεν κρύφτηκα λόγω της αναγνωρισιμότητας από τους ανθρώπους, ζω ανάμεσά τους και χαίρομαι που μου μιλάνε και μου ανοίγουν τις ψυχές τους. Είναι το ωραιότερο μέρος αυτής τη δουλειάς», δήλωσε ο Παντελής Παντελίδης.

Γνήσιο λαϊκό παιδί με τις αντίστοιχες καταβολές...