Φωτιά... στις πίστες προκάλεσε η αποκάλυψη του ονόματος της μεγάλης κυρίας του λαϊκού τραγουδιού, που βρέθηκε μπλεγμένη με τους "νονούς" της νύχτας.

Η τραγουδίστρια την οποία θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε και... βαρόνη της νυκτερινής διασκέδασης, καθώς ακουμπάει τα δεύτερα... άντα, έχει προκαλέσει αρκετές φορές τα Μέσα με τις "καυτές" δηλώσεις της, τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, τους θυελλώδεις έρωτές της, αλλά και τις κόντρες που είχε κατά καιρούς με άλλα μεγάλα ονόματα της showbiz.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι μάλλον τη δεκαετία του ΄80, ενώ όπου σταθεί και βρεθεί υπεριφανεύεται ότι κατόρθωσε από μία απλή φτωχή υπάλληλος, να γίνει πρώτο όνομα του λαϊκού τραγουδιού. Οι επιτυχίες της, μάλιστα, έγιναν γνωστές πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβίαση και απάτη, αφού λέγεται ότι είχε ζητήσει από μπράβους της νύχτας να πιέσουν τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της χρωστούσε 500.000 ευρώ για να της επιστρέψει τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, δυο ακριβά ρολόγια και μερίδιο 250.000 ευρώ έταξε στους μπράβους η πασίγνωστη λαϊκή τραγουδίστρια, επειδή την είχαν συλλάβει μετά από καταγγελία του πρώην συντρόφου της, για ακάλυπτες επιταγές και βρισκόταν ήδη στο αυτόφωρο.

Η εμπλοκή της με το κύκλωμα των εκβιαστών αποκαλύφθηκε ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της αστυνομίας, ενώ αναμένουμε τις επόμενες εξελίξεις σχετικά με την σκοτεινή υπόθεση της σπείρας των 217 "νονών" της νύχτας.