Ο Άρης Πλασκασοβίτης βοηθά λέγοντας πως τραύλιζε, πως ήταν θύμα bulling στο σχολείο και έκανε παιδοψυχανάλυση από τα 10.

«Ξεκίνησα ψυχανάλυση από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα διάσπαση προσοχής, ήμουν δυσλεκτικός και τραύλιζα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν πολύ. Στην ηλικία των δέκα ετών ξεκίνησα παιδοψυχανάλυση. Μέχρι και το γυμνάσιο είχα πολλά προβλήματα», εξομολογείται ο νεαρός ηθοποιός και τόσο ευχάριστος άνθρωπος, βοηθώντας με την παραδοχή του, πολλούς νέους, που σε κάποια γωνία της Ελλάδας μπορεί να περνούν τον ίδιο Γολγοθά καθημερινότητας.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ» είπε, «μια μέρα που η καθηγήτρια με έβαλε να διαβάσω κείμενο στη γλώσσα. Θυμάμαι, όποτε ερχόταν η σειρά μου, αισθανόμουν ότι με πήγαιναν για σφαγή. Κολλούσα στα σύμφωνα πολύ. Εννοείται ότι τα υπόλοιπα παιδιά γελούσαν και κορόιδευαν». Η δε διαπίστωσή του για την κατάσταση που ζει ένα παιδί όπως ήταν αυτός, σοκάρει. «Ήμουν από τα παιδιά που έριχναν στον κάδο. Περπατούσα και έτρωγα καρπαζιές… Εκείνη την περίοδο ήμουν κλεισμένος στον εαυτό μου. Δεν μιλούσα ούτε καν στη μαμά ή στον μπαμπά μου. Έκανα ψυχανάλυση, γιατί δεχόμουν πολύ σκληρό bullying στο σχολείο μέχρι και την Γ΄ γυμνασίου», προσθέτει ο Άρης, ενώ επισημαίνει πως η μουσική ήταν αυτό που τον βοήθησε, μιας και καταφύγιό του ήταν το δωμάτιό του, όπου διάβαζε, τραγουδούσε και έπαιζε πιάνο.

TAGS