Ήταν πολλά τα σχόλια που ακουστήκαν για την υποψηφιότητα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα

Κάποια ήταν ρατσιστικά, μερικά υποτιμητικά για την κανονιστική γνώση του τραγουδιστή και κάποια άλλα απλώς ανόητα που θέλουν επαγγελματίες πολιτικούς παντού, με πολλά πτυχία, ακόμα και ψεύτικα, λες και ένας άνθρωπος που δουλεύει από πολύ νέος, είναι αυτοδημιούργητος και χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο, δεν δικαιούται άποψης, θέσης και προοπτικής.

«Το Πανεπιστήμιο το δικό μου, δεν το έχει βγάλει κανείς. Σαράντα χρόνια τα έχω δει όλα, έχω γυρίσει τον μισό πλανήτη» απάντησε σε όλους μιλώντας στο Star και συνέχισε ως μη ανεπάγγελτος και ως άνθρωπος που βιοπορίζεται από τη δουλειά του. πως δεν πρόκειται να σταματήσει το τραγούδι αν εκλεγεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω το τραγούδι. Αυτό είναι η ζωή μου. Με το τραγούδι με αγάπησαν οι Έλληνες, είμαι μέσα στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους. Δεν έχουν το δικαίωμα να μου πουν να σταματήσω το τραγούδι. Θα πηγαίνω στις Βρυξέλλες, θα πηγαίνω και στο χωριό μου στο Σώστη Αμαλιάδας για τραγούδι», είπε. Ειλικρινής είπε στο τέλος πως «εάν εκλεγώ και δεν μπορέσω να κάνω τίποτα, θα παραιτηθώ. Θα βγω στα κανάλια και θα πω την αλήθεια» και δεν έκρυψε την επιθυμία του να κάνει την καγκελάριο της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ να τραγουδάει τραγούδια που εκείνος έκανε πια... κλασσικά, όπως το «Απορώ», τα «Στέφανα» και το «Προσκλητήριο».

Και αυτή να μη τα πει, τα λέμε εμείς χρόνια τώρα και τα εκτιμάμε και αυτή είναι μεγάλη προσφορά, ήδη…

Α.Τ.