Μιλώντας στο "Mytv" η Αγγελική Νικολούλη, που αναδεικνύει παραλείψεις και αδυναμίες του ελληνικού αστυνομικού σώματος στις έρευνες πολλών υποθέσεων, ρωτήθηκε για το αν έχει δεχτεί παράπονα από την αστυνομία να σταματήσει να «μπλέκεται» στα πόδια τους.

«Οι εξαφανίσεις δηλώνονται στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα και οι αστυνομικοί, σε γενικές γραμμές, βοηθούν τις έρευνές μας» απάντησε η δημοσιογράφος, «δυσκολίες και προβλήματα υπάρχουν όταν η εκπομπή εντοπίζει υποθέσεις δολοφονίας που δεν ανακάλυψαν στις δικές τους έρευνες οι αστυνομικοί. Υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά όχι τα εμπόδια εκείνα που θα μπορούσαν να δυσκολέψουν τη δουλειά μας». Είπε δε πως με το αποτέλεσμα της δίκης στην πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου ένιωσε «ηθική δικαίωση. Μπορεί να μην αποκάλυψαν πού βρίσκεται το πτώμα του Μάριου, αλλά το δικαστήριο πείστηκε για τη δολοφονία του από τα στοιχεία της εκπομπής και του γενετιστή, κυρίου Φιτσιάλου. Το αίμα που βρήκαμε στο αυτοκίνητο "μίλησε" και έδειξε την ανθρωποκτονία που είχαν κρύψει. Πολλοί, ακόμα και συνάδελφοι, είπαν ότι είναι η πρώτη καταδικαστική απόφαση στην Ελλάδα, χωρίς πτώμα και χωρίς ομολογία. Έχουν υπάρξει και άλλες αντίστοιχες, που στηρίχτηκαν στις έρευνες του "Τούνελ"».

Ρωτήθηκε ακόμη για το αν ενοχλείται που μετά τον χωρισμό της, της γίνονται συχνά ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή. «Πλέον με ενοχλεί» απάντησε χωρίς να αφήνει περιθώρια, «να με ρωτάνε αν έχω σχέση ή όχι και τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Προτιμώ να με συζητούν για τη δουλειά μου και τα αποτελέσματά της και όχι για τις όποιες σχέσεις μου...».