Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στον «Τηλεθεατή» για την εκπομπή της, «Happy Day», αναφέροντας πως «αν και για να ξεκινήσει η εκπομπή στις 8, πρέπει να ξυπνήσω στις 6 και να γίνει η σύσκεψη, πρέπει να ομολογήσω ότι πηγαίνω με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, νοιώθοντας πολύ χαρούμενη. Με ένα μαγικό τρόπο, από τη δεύτερη εκπομπή ένιωθα ότι είχαμε ξεκινήσει καιρό και είχαμε δέσει ως ομάδα».

Η κόρη της, Νάγια, διαμαρτύρεται για την απουσία της; «Κάθε απόγευμα είναι αποκλειστικά δικό της. Το βράδυ εγώ θα την κάνω μπάνιο, εγώ θα την ταΐσω και θα τη βάλω στο κρεβάτι. Απλά, δεν ξυπνάμε μαζί. Το μωράκι μου ακόμη αρθρώνει συλλαβούλες, συνεπώς δε διαμαρτύρεται».

Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, είπε: «Αυτό το ταξίδι της εγκυμοσύνης δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Την πρώτη φορά ήταν πολύ νωπές οι αποβολές, όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα ανασφάλεια. Από την άλλη, φαντασιωνόμουν πως ήμουν στο σπίτι με ένα μωρό αγκαλιά.  Τώρα είμαι στο σπίτι, χαϊδεύω τη Νάγια και της μιλάω για το νέο μωράκι». Ειλικρινέστατα στο τέλος, αναφέρθηκε και στη δημοσιότητα και στο κατά πόσο δυσανασχετεί ή όχι με αυτό το φαινόμενο:

«Δυσανασχετείς αν είσαι η Ελένη Μενεγάκη, καθώς δεν υπάρχει προσωπικός χρόνος, αφού πάντα ένας παπαράτσι καραδοκεί. Από την άλλη, αν σε κάποιο δημόσιο μέρος υπάρχει φωτογράφος, και είμαι με την οικογένειά μου, δε θα αλλάξω το πρόγραμμά μου».