current views are: 2

6 Μαΐου 2014
Δημοσίευση10:10

Στράτος Τζώρτζογλου: «Μου έφαγαν 1 εκατ. ευρώ»!

Για την οικονομική περιπέτεια που του στοίχισε ηθικά και ψυχολογικά μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Δημοσίευση 10:10’
αρθρο-newpost

Για την οικονομική περιπέτεια που του στοίχισε ηθικά και ψυχολογικά μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Για την οικονομική περιπέτεια που του στοίχισε ηθικά και ψυχολογικά μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως βρέθηκε να έχει χάσει 1 εκατομμύριο ευρώ και τις δύσκολες στιγμές που επακολούθησαν.

«Μου έφαγαν κοροϊδίστικα 1 εκατ. ευρώ. Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό. ∆υστυχώς συνέπεσε να μην παίξω για 10 χρόνια στην τηλεόραση. Ζούσα πολύ δύσκολα. Προσπαθούσα να κάνω παραστάσεις εκ των οποίων μερικές δεν τις έχω πληρωθεί ακόμα. Σε όλη μου τη ζωή είχα συνηθίσει να πολεμώ. Εκείνη την εποχή όμως ήταν σαν να μαχόμουν με γίγαντες. ∆εν μπορούσα να αντιστρέψω την κατάσταση. Είμαι πολύ περήφανος. ∆εν έλεγα σε κανέναν ότι περνάω αυτή την κατάσταση. ∆εν πήρα ποτέ τηλέφωνο φίλους μου παραγωγούς να τους πω: “Πάρτε με στην τηλεόραση να παίξω». Ηταν από εγωισμό. ∆εν ήθελα να με λυπούνται”» εξηγεί και συνεχίζει:

«Επρεπε να δίνω 5.000 ευρώ τον μήνα. Την ίδια εποχή πέθανε και ο πατέρας μου. Τότε ξέχασα ακόμη και την οικονομική χασούρα. ∆εν με ενδιέφερε τίποτα. Ηταν πολύ πιο δυνατό χτύπημα».

 


σχετικα αρθρα