Η συνεργασία τους στο νυχτερινό μαγαζί "Romeo" θεωρούνταν μία από τις πιο πετυχημένες του φετινού χειμώνα, αφού οι δυο τους είχαν κατορθώσει να  κρατούν το κέφι των θαμώνων σε αμείωτους ρυθμούς, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στα καμαρίνια όμως και όταν τα φώτα της πίστας χαμήλωναν, οι σχέσεις των δύο ανερχόμενων τραγουδιστών Χριστίνας Κολέτσα και Χρήστου Χολίδη ήταν από τυπικές εώς "παγωμένες".

Μάλιστα, ένα βράδυ Σαββάτου η sexy τραγουδίστρια δε δίστασε να αφήσει τους πάντες σύξυλους και να αποχωρήσει από το σχήμα. Το γεγονός αυτό σηματοδότησε την οριστική ρήξη των σχέσεών τους με τη Χριστίνα να βρίσκει στο τέλος παρηγοριά στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, με τον οποίο θα εμφανίζονται μαζί στη Θεσσαλονίκη και το νυχτερινό μαγαζί "Politia live clubbing" από τις αρχές Απριλίου.

Ποιοι ήταν οι λόγοι όμως, που έληξε τόσο άδοξα η συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη?

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τους υπαλήλλους του "Romeo", η Χριστίνα Κολέτσα επικαλέστηκε λόγους ευθυξίας για την αποχώρησή της, αφού όπως τόνισε τόσο ο επιχειρηματίας του μαγαζιού όσο και το σύνολο του προσωπικού, προμοτάριζαν συνεχώς τον Χρήστο Χολίδη αφήνοντας στη σκιά εκείνη και το μουσικό της έργο.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή αρχή στη νέα της συνεργασία με τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, χωρίς άλλες εντάσεις και καυγάδες.