Μία καταξιωμένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα ότι απέρριψε την πρόταση, να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του “Greek Idol”.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του “Greek Idol.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Μου έγινε η πρόταση για το "Greek Idol". Με πήρε ένας Γερμανός, μιλήσαμε στα αγγλικά, αλλά σαφώς όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν προχώρησε η συνεργασία».

Στη συνέχεια, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τη μοναδική γυναίκα της κριτικής επιτροπής του σόου, την Έλλη Κοκκίνου: “Η Έλλη μου αρέσει πολύ. Η στάση της είναι πολύ ωραία. Έχει μια φίνα στάση, λέει αυτό που πρέπει να πει με χιούμορ. Μ’ αρέσει πολύ. Γενικά μου αρέσει η Έλλη”.

Η διάσημη τραγουδίστρια μάλιστα, που διαθέτει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε ποτέ στο “Dancing With The Stars”, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θυμάσαι μια ταινία με τη Βλαχοπούλου που χόρευε σε ένα χαρέμι και μάλιστα ακουγόταν και η περίφημη ατάκα “Τράβα μαλλί”; Φαντάσου κάτι τέτοιο», σχολιάζοντας τις επιδόσεις της στο χορό.