Το βράδυ της Τετάρτης, ο Αντώνης Κανάκης ήταν καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή του στο MTV, όπου μίλησε για όλα και κυρίως για τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του.

Οι πιο χαρακτηριστικές απαντήσεις του:

* «Για μένα άλλες κρίσεις είναι σημαντικότερες από την οικονομική. Ωστόσο, για την τηλεόραση πιστεύω ότι η κρίση λίγη σημασία έχει για την ίδια την τηλεόραση. Τηλεόραση είναι οι άνθρωποι, εκείνοι που επικοινωνούν με τον κόσμο».
* «Οι τηλεθεατές του "Ράδιο Αρβύλα" δεν μας ακολουθούν, μας επιλέγουν. Οι νέοι μπορούν να βρουν την άκρη μόνοι τους, δεν έχω να τους συμβουλεύσω κάτι. Το μόνο που πρέπει να συνεχίσουν είναι να αμφισβητούν, όχι να απορρίπτουν τα πάντα, απλά να το ψάχνουν και να τα χτίζουν όλα από την αρχή».
* «Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να μετακομίσω κάπου πιο ήρεμα. Για μένα η Ελλάδα είναι το πιο μαγικό μέρος του πλανήτη. Αν έπρεπε να φύγω εκτός, θα πήγαινα Μαλδίβες, είναι ένας ψεύτικος παράδεισος».
* «Δεν κάνω κάτι για να κρατιέμαι σε φόρμα. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική και το σώμα μας είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε, δεν πρέπει να το αφήνουμε στο περιθώριο».
* «Δεν θες να μάθεις τι γίνεται μέσα στον εγκέφαλό μου! Είναι σαν την Ελλάδα, είναι χωρισμένος σε πολλά κομμάτια και δεν ηρεμεί ποτέ, θα ήθελα πολύ να μπορώ να τον κλείνω, γιατί πολλές νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ».

«Τα γιαούρτια δεν συνετίζουν τους πολιτικούς. Πλένονται και φεύγουν. Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η ατιμωρησία. Για τη ζωή πάντως είμαι γενικά αισιόδοξος, όχι όμως και για τη χώρα μας. Όσο για την πολιτική, σίγουρα με διεγείρει αλλά το σύστημα είναι τόσο βρόμικο που δεν θα ήθελα να αποτελώ μέρος του».
* «Το να βρεις το άλλο σου μισό είναι εξαιρετικά δύσκολο! Ούτε το 1/10 δεν μπορείς να βρεις»!
* «Σελίδα στο Facebook δεν έχω, όλες οι σελίδες που κυκλοφορούν είναι ψεύτικες».