Για τους gay, τον γάμο και την οικογένειά της μίλησε η Μπέσυ Μάλφα στην τελευταία της συνέντευξη.

«Η μητέρα μου έχει αρκετό άγχος για το αν τα παιδιά της είναι "καλά παιδιά", κάτι που απασχολεί πολύ και εμένα. Δεν θα ήθελα, όμως, να το μεταδώσω και στα δικά μου», είπε και συνέχισε μιλώντας για το αν ο γάμος της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση «σκότωσε» τον έρωτά τους μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης: «Όχι βέβαια! Ποιος τα λέει αυτά; Εγώ εξάλλου βρίσκω τον Γεράσιμο πολύ όμορφο και σέξι άντρα! Επιπλέον είναι και φανταστικός ηθοποιός και, κάθε φορά που τον βλέπω να παίζει, τον ερωτεύομαι ακόμα περισσότερο! Συγγνώμη κιόλας που είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου. Βέβαια δεν ξέρω εκείνος τι κάνει. Όπως τον βλέπω όμως, μάλλον ισχύει το ίδιο και για αυτόν».

Εξήγησε ακόμα αν είπε το ναι στο Your Face Sounds Familiar για τα χρήματα: «Πέρσι, όταν είπα το "ναι", δεν είχα κάνει καμία συζήτηση για τα χρήματα. Με πλήρωσαν οι άνθρωποι. Σωστά και καλά. Το ίδιο ισχύει και για φέτος. Μου φέρθηκαν άψογα».

Τέλος για τη σχέση της με το gay κοινό, η Μπέσυ Μάλφα παραδέχτηκε: «Με ερωτεύονται ομοφυλόφιλοι. Ξέρουν, βέβαια, ότι δεν με ενδιαφέρει κανένας άλλος άντρας εκτός από τον Σκιαδαρέση και κολλούν περισσότερο. Εκφράζουν τον θαυμασμό τους μέσω φίλων».