Ο Μιχάλης Stavento, που έκλεψε τις εντυπώσεις ως coach στο The Voice, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People στο Παρίσι, όπου ταξίδεψε για να συναντήσει τον Νίκο Αλιάγα.

Ο 35χρονος τραγουδοποιός εξομολογείται πως προβληματίστηκε πολύ πριν πει το «ναι» στο talent show, καθώς όπως λέει «εάν γυρνούσαμε και οι τέσσερις, και εγώ τον Ρέμο ή τη Βανδή θα επέλεγα. Ποιος είμαι εγώ, αδερφέ;». Μπορεί οι γονείς του να ντρέπονταν όταν έπρεπε να πάρουν τους βαθμούς του, αλλά σήμερα είναι υπερήφανοι γι’ αυτόν.

Η γνωριμία του με τους Active Member, η δημιουργία των Stavento και η γνωριμία του με την Ήβη Αδάμου, που σήμερα είναι το κορίτσι του. «Η Ήβη είναι πιο ώριμη από μένα» δηλώνει με ευθύτητα ο Μιχάλης, ο οποίος αρνείται να εγκαταλείψει το χωριό του – όπως το αποκαλεί – τη Μάκρη Αλεξανδρούπολης. 

Πώς τα καταφέρνουν, αλήθεια, οι δυο τους, όταν εκείνος βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη κι εκείνη στην Αθήνα; «Κι εγώ και η Ήβη ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε το χώρο και το χρόνο μας. Δεν περιμένω από κάποιον να μου γράψει τραγούδια για να επιβιώσω. Καταλαβαίνει ότι η έμπνευσή μου βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη. Όποτε μπορεί, ανεβαίνει εκείνη και όποτε μπορώ, κατεβαίνω εγώ».
Ο Μιχάλης δεν υπήρξε ποτέ ο άντρας που λέει «για πάντα». «Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα με καθησύχαζε ως άντρα, δεν το θέλω. Νιώθω ότι πρέπει να προσπαθώ συνεχώς για όλα. Δεν μου αρέσει να βαλτώνω. Με την Ήβη σχεδιάζουμε πράγματα για το μέλλον, όπως κάθε ζευγάρι. Είμαστε μαζί πλέον ένα χρόνο και κάτι. Και είναι πολύ οργανωτική. Ωριμότερη από μένα, σχεδόν σε όλα. Έχει μπει από μικρή στη μουσική, 16 ετών, και αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα. Γνωρίζω πολύ καλά και τους γονείς της, καθώς όταν ήταν 17 κάναμε μαζί περιοδεία. Με συμβουλεύονταν από τότε και με εμπιστεύονταν οι γονείς της. Την αγάπησα ως παιδί την Ήβη και αργότερα αυτό εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση. Σε γενικές γραμμές είμαι πιο εύπιστος, ενώ οι γυναίκες είναι πιο υποψιασμένες» λέει ο Μιχάλης.