Τόσο απλά, τόσο εύκολα έγινε ο απανταχού ανδρικός πληθυσμός σκληροπυρηνικός θαυμαστής της μελαχρινής καλλονής, μετά τις πιπεράτες αποκαλύψεις της!

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι η πρώτη φορά που η σέξι ηθοποιός μπαίνει στο ανδρικό στόχαστρο: αφού πόζαρε γυμνή στο περιοδικό Allure και δήλωσε ότι έφτασε η ώρα να βγαίνει με γυναίκες, έγινε η επίσημη αγαπημένη των αντρών της οικουμένης. 

Και τώρα ξαναχτυπά, δηλώνοντας σε αμερικανική εκπομπή: «Είμαι μέλος στο Mile High Club. Ok, αυτό λειτουργεί σαν γκέτο, αλλά είμαι από το Queens οπότε ξέρω καλά από γκέτο. Υπάρχει λοιπόν ένα τρένο από το Coney Island [Νέα Υόρκη] πίσω στην πόλη, και εκεί συνέβη [το σεξ], ανάμεσα σε δύο βαγόνια. Και ήταν σούπερ γκέτο»!

Αν η δήλωση ήταν στα πλαίσια της προώθησης της νέας κινηματογραφικής της δουλειάς, του «Guardians of the Galaxy», δούλεψε και δούλεψε καλά! Έσπευσε βέβαια να προσθέσει ότι αυτές οι μέρες ανήκουν στο παρελθόν, καθώς πλέον «είμαι μια κυρία»...

Η 35χρονη Saldana έχει ήδη εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά σε αεροπλάνο, αν και θεωρεί το τρένο το πλέον ακραίο μέρος που συνουσιάστηκε ποτέ.

TAGS