Το τρίτο live του «Dancing With The Stars» ολοκληρώθηκε με μια μάλλον αναπάντεχη αποχώρηση.

Τα ζευγάρια αυτή τη φορά χόρεψαν quick step (οι άνδρες διαγωνιζόμενοι) και ρούμπα (οι γυναίκες). Τις υψηλότερες βαθμολογίες από τους κριτές (τέσσερα οχτάρια) πήραν ο Αργύρης Αγγέλου, η Ναταλία Δραγούμη (που μάλιστα υπέφερε από τραυματισμό στους κοιλιακούς της) και η Νατάσα Καλογρίδη.

Στον αντίποδα, με τη χαμηλότερη βαθμολογία, βρέθηκε για ακόμα μία φορά η πρωταθλήτρια του πόλο Μαρία Τσουρή που δεν ενθουσίασε τους κριτές με τις επιδόσεις της, όμως κέρδισε τη συμπάθεια και τις ψήφους του κόσμου και τελικά παρέμεινε στο show.

Αντιθέτως, χαμένος της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος -αν και στο προηγούμενο live απουσίαζε λόγω τραυματισμού- αυτή τη φορά κατάφερε να φέρει εις πέρας τη χορογραφία και να προκαλέσει μεγάλη έκπληξη τόσο στην επιτροπή, όσο και στην παρουσιάστρια με την αποχώρησή του: «Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το περίμενα αυτό.

Είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω τι να πω» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. «Και για μένα είναι έκπληξη» απάντησε ο Γιώργος Χρανιώτης, προσθέτοντας βέβαια πως πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι.