Η Βρετανίδα Ανάρα Ατάνες, θεωρείται από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, που αν και η γηραιά Αλβιόνα δεν φημίζεται για την παραγωγή του είδους, μπορούμε να το καταλάβουμε μιας και έχει αραβική καταγωγή. Ισως αυτή η καταγωγή της, την κάνει και πιο παθιασμένη από τους φλεγματικούς συμπατριώτες της, μιας και ούσα σύντροφος του ποδοσφαιριστή Σαμίρ Νασρί προκάλεσε θύελλα σχολίων.

Με ένα τουίτ της, καθύβρισε την Γαλλία ολόκληρη και τον προπονητή της εθνικής ομάδας που δεν έβαλε τον αγαπημένο της στην ομάδα του Μουντιάλ. Έγραψε η φλογερή Ανάρα: «Fuck France and fuck deschamps! What a shit manager!» το οποίο και φυσικά δεν θα σας μεταφράσουμε και όποιος κατάλαβε.

Το τουίτ της προκάλεσε μια θύελλα διαμαρτυριών, με έμφαση σε επίσης βρισιές και κατάρες, στα social media και πολλοί επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή που της επέτρεψε να βρίζει τη Γαλλία. Έτσι ο έρμος ο Νασρί την ανακάλεσε με δικό του τουίτ στην τάξη, λέγοντάς της πως την αγαπά και να μην συγχύζεται γιατί ακόμη και το άδικο οφείλουμε να το δεχόμαστε και να το διαχειριζόμαστε. Μάλλον θα την πήρε και κάνα τηλέφωνο και θα της τα έψαλλε, γιατί η παθιασμένη και καυτή καλλονή τα μάζεψε μετά και έγραψε:

«Ζητώ συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιον από τη Γαλλία. Τα τουίτ μου δεν είχαν στόχο το έθνος συνολικά». Μετά πόσταρε και φωτογραφίες της με μπικίνι σε καυτές πόζες και ηρέμησε το Παρίσι και τα περίχωρά του, χαζεύοντας την καλλίγραμμη καβγατζού…
 
 

TAGS