Η πανύψηλη Θεσσαλονικιά Μαρίνα Τσιντικίδου, με τα θρυλικά πόδια, που έμοιαζαν ατελείωτα και βραβευόνταν σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ανακηρύχτηκε Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη το 1992.

Κυριάρχησε στις πασαρέλες, ήταν από τις πιο ποθητές Ελληνίδες  ενώ έκανε με επιτυχία πολύ τηλεόραση σε διαφορετικά της είδη. Ήδη οι φιλίες της στο facebook γνώριζαν πως ζει και εργάζεται στην Μαρτινίκα και πως είναι σε «σοβαρή σχέση» όπως έγραφαν τα στοιχεία που την αφορούσαν στον λογαριασμό της, όταν το δημοσιοποίησε ευρέως η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου τους τελευταίους 14 μήνες ζει μαζί με τον σύντροφό της στην εξωτική και πανέμορφη Μαρτινίκα της Καραϊβικής. Γνώρισε τον αγαπημένο της, όταν εκείνος είχε έρθει για ταξίδι στην Ελλάδα. Γνωρίστηκαν, αγαπηθήκαν, μέτρησαν τις ζωές τους και για χάρη του η ωραία Μαρίνα, άφησε ότι είχε δημιουργήσει και συνηθίσει εδώ και τον ακολούθησε.

Δουλεύει σε μια εταιρεία με ωράριο 6.30 το πρωί, ως τις 5 το απόγευμα, έχει ένα σπίτι ανάμεσα σε τροπικά δάση, ηφαίστεια και σμαραγδένιες θάλασσες, ενώ ζει μια καθημερινότητα τόσο κοντά στον Παράδεισο…