Πρωταγωνίστησε ως Τalbot στη δημοφιλή αμερικανική σειρά «True Blood» του σπουδαίου Άλαν Μπολ. Σπούδασε υποκριτική στο περίφημο «Circle In The Square», στο Broadway. Στην Αμερική είναι γνωστός ως «Theo Alexander». Στην Ελλάδα είναι ο δικός μας Θοδωρής Ζουμπουλίδης και θεωρείται ένας από τους ελάχιστους Έλληνες ηθοποιούς που κατάφερε να κατακτήσει το «αμερικανικό όνειρο». Και συνεχίζει απερίσπαστος γιατί «τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι...»

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Like:

- Υπάρχει «χρυσή συνταγή» για να πετύχει ένας Έλληνας ηθοποιός στο εξωτερικό; 

Ναι, δουλειά, δουλειά, δουλειά και το κουράγιο να μείνεις 10 χρόνια άνεργος...

- Kάνοντας έναν επαγγελματικό απολογισμό, θα έλεγες πως «ναι τα κατάφερα»;

Νιώθω ότι τώρα αρχίζω, στην τέχνη μας δεν υπάρχει Ιθάκη. Όνειρό μου είναι πολύ σύντομα να πάρουμε οι Έλληνες καλλιτέχνες τις ιστορίες μας στα χέρια μας. Εμείς γεννήσαμε την ηθοποιία και κανονικά έπρεπε να είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου. Είναι χρέος μας.

- Ενοχλείσαι όταν τα Μέσα σε προβάλλουν ως τον «ωραίο Έλληνα του Ηοllywood»;

Με την εξωτερική εμφάνιση δεν πας πουθενά. Στο Λος Άντζελες έχουν μαζευτεί οι ωραιότεροι άνθρωποι στον κόσμο. Η μαθητεία μου, τα βιβλία μου και η αγάπη μου για τον άνθρωπο με κάνει και ξεχωρίζω.

- Πρακτικά τι εμπόδια συναντά ένας Έλληνας ηθοποιός στην Αμερική;

Το μεγάλο εμπόδιο είναι η γλώσσα. Αν δεν έχεις αμερικανική προφορά, δεν μπορείς να δουλέψεις στο 98% των ρόλων που υπάρχουν στο Los Angeles. Το σύστημα δεν αποδέχεται κανέναν εύκολα. Και γι΄ αυτό στα workshop που διοργανώνω, αφιερώνουμε μια μέρα στο πως μπορεί κάποιος να πάει στην Αμερική και να μπορέσει να δουλέψει. Υπάρχουν συγκεκριμένα μυστικά και κώδικες, όπως σε όλες τις δουλειές.

- Eίναι περισσότερο αξιοκρατική η επιλογή ηθοποιών στην Αμερική απ΄ ότι στην Ελλάδα;

Ναι, γιατί στην Αμερική παίζονται εκατομμύρια δολαρίων. Κανείς δεν ρισκάρει να βάλει τη γκόμενά του να παίξει. Μόνο ο καλύτερος προχωράει.