current views are: 2

22 Μαΐου 2014
Δημοσίευση05:45

Star Alert: Γιατί η Σταμάτη δεν θα φτάσει ποτέ τον οργίλο Λιάγκα και πως παίρνει θέση ο Μουτσινάς;

Έχουν επιτυχία, δημοφιλία και προσωπική ευτυχία, αλλά έχουνε και νεύρα! Πολλά νεύρα!

Δημοσίευση 05:45’
αρθρο-newpost

Έχουν επιτυχία, δημοφιλία και προσωπική ευτυχία, αλλά έχουνε και νεύρα! Πολλά νεύρα!

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Έχουν επιτυχία, δημοφιλία και προσωπική ευτυχία, αλλά έχουνε και νεύρα! Πολλά νεύρα! Ο λόγος για το επιτελείο του «Πρωινό» χωρίς «μου» του ΑΝΤ1. Ο σύζυγος, συμπαρουσιαστής και δημοσιογράφος έληξε τα επαγγελματικά του θέματα με τη Σάσα Σταμάτη, με αφορμή το φλέγον θέμα του ονόματος του φουσκωτού της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο μάλλον αγνοούσε η δημοσιογράφος.

«Έρχεσαι εδώ στις 8 και βάφεσαι μια ώρα» της είπε νευριασμένα, «πέρυσι, πριν γίνεις star ερχόσουν στο Mega στις 7 και ασχολιόσουν με τα θέματα. Φέτος που έχεις γίνει star κι έρχεσαι εδώ πιο αργά και από μενα και τη Φαίη και βάφεσαι μια ώρα, σε ρωτάμε τα θέματα και δεν το είδες το ένα, δεν το είδες το άλλο. Άμα ασχολιόμαστε μιάμιση ώρα να γίνουμε γκόμενες πώς να δούμε τα θέματα, Σάσα μου; Προσέξτε! Πολλοί έχουν τρελαθεί στην τηλεόραση! Δεν είναι δυνατόν εγώ που δεν είναι η δουλειά μου να σας πιάνω αδιάβαστους στη δουλειά σας. Δεν θα φτάσεις ποτέ εδώ γιατί δεν μπορείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου εκεί». Το «εδώ» του πιστεύει ο επιτυχημένος παρουσιαστής πως το χωρίζει μια άβυσσος από το «εκεί» της δημοσιογράφου! Ενώ μάλλον θεωρεί πολύ καθιερωμένο και καταξιωμένο τον εαυτό του! Φυσικά το ότι εντελώς άκομψα, αντιδεοντολογικά και εις βάρος του τηλεθεατή που δεν οφείλει τίποτα για να παρακολουθεί ριάλιτι εντάσεις, τα θέματα που αφορούν σε συνεργασίες και αξιολόγηση προσωπικού, λύνονται στον αέρα μιας εκπομπής, λες και βρίσκονται στο πλατό των “Παρατράγουδων” της κυρίας Πάνια. Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη απάντησε και αποκάλεσε τον κορυφαίο και καταξιωμένο παρουσιαστή «Γιωργάκη», για να τον εκνευρίσει και να τον κάνει να πει: «Έτσι ξεκινάνε όλοι. Με λες Γιώργακη… θα με πεις και ρε μαλάκα σε λίγο»! Ότι εμείς το κοινό, αυτό το «μαλάκα» το ακούμε, 10 η ώρα το πρωί, φυσικά δεν αφορά σε ευγένειες και ευαισθησίες που ταιριάζουν μόνο στις δικές τους προσφωνήσεις. Το να μου ζητήσετε έμενα στο διαδίκτυο τα ρέστα για το ότι γράφω την λέξη «μαλάκας» όπως ειπώθηκε, φυσικά, ενώ λέγεται στην πρωινή τηλεόραση δεν νομίζω, γιατί θα ‘ταν κωμικοτραγικό.

Οι απρέπειες προς το κοινό όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Ο εξυπνότατος, βαθύνους και ατακαδόρος Νίκος Μουτσινάς, στο «Δέστε τους», άλλου καναλιού, νιώθει την υποχρέωση να τοποθετηθεί, αν και δεν αισθάνεται όπως έχει δηλώσει πως κάνει κίτρινη, ή «μεσημεριανή» εκπομπή, λέγοντας: «Στη Σάσα Σταμάτη ποιος έχει δώσει τον αέρα αυτόν; Αφού την φιλοξενεί και στην Τήνο… Δηλαδή, αν στον άλλο δίνεις τον αέρα, λογικό να αντιδράσεις έτσι. Και ειδικά η Σάσα, μπορεί να αισθάνεται πιο οικεία για να του λέει έτσι», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου υπογράμμισε πως ο καβγάς ήταν της στιγμής. «Προφανώς και ο ρόλος της Σάσας ήταν κανονισμένος, προφανώς ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει τι διαβάζει εκείνη και τι όχι». Ο Νίκος Μουτσινάς επέμενε στο θέμα, λέγοντας: «Παιδιά, η Σάσα είναι η αντικατάσταση του Ουγγαρέζου, για φέτος. Δηλαδή έχει πάρει τη θέση του. Είναι πολύ κοντά με το ζευγάρι, κάνουν πάρα πολλή παρέα. Αυτό εννοώ. Δηλαδή στο κενό που δημιούργησε ο Δημήτρης και το γέμισε στους Κωστοπουλαίους, μπήκε η Σάσα. Ο Γιώργος έχει γενικά πλάκα, τα σηκώνει αυτά. Τώρα, φόρτωσε για κάτι άλλο και ξέσπασε σε ‘κεινη. Μάζεψε τα γκέμια Γιώργη, μάζεψτα!». Παιδιά; Ελεύθερα! Ξεσπάστε, βωμολοχήστε, κουτσομπολέψτε ο ένας τον άλλον, κρίνετε τη δουλειά του άλλου, ορίστε τις φιλίες τους και τις συμπεριφορές τους, κατακρίνετε τους και μόλις τελειώσετε, θυμηθείτε να κάνετε και τη δουλειά σας… δηλαδή τηλεόραση… Όλα τα άλλα ταιριάζουν στα γραφεία, στα παρασκήνια και στα μεταξύ σας τηλέφωνα αποκατάστασης σχέσεων…

(σ.σ 1: προσωπικά τον Μουτσινά δεν θα τον χαράμιζα, με τίποτα, για σχολιάκια κουτσομπολίστικα. Ας τα αφήσει στους ομολόγους του της πρωινής ζώνης αυτά…) 

(σ.σ 2: Ποιος πήγε και άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα ε; ε;)
 


σχετικα αρθρα