Στο «ΕΓΩ! Weekly» έσπασε τη σιωπή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και άνοιξε την καρδιά του, λέγοντας ανάμεσα σ' άλλα και την αίσθησή του, μετά τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια.

«Το 2013 ήταν γενικώς άσχημη χρονιά για 'μενα. Κυρίως γιατί πέρασα ένα μεγάλο μετατραυματικό σοκ από την επίθεση», είπε και συμπλήρωσε ότι ήταν και η τελευταία φορά που ανησύχησε τους γονείς του: «Με την κατάθλιψη που έπαθα μετά τον ξυλοδαρμό. Τις νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Προκειμένου να το ξεπεράσει ζήτησε απαλά τη γνώμη ειδικών τονίζοντας πως, «είδα μια φίλη. Με βοήθησε να καταλάβω τι περνάω και κυρίως γιατί. Όταν χάνεις τον ύπνο σου και πίνεις πολύ για να καταφέρεις να κοιμηθείς, αυτό κάπου οφείλεται. Αυτό μου έδωσε παραπάνω κιλά. Όταν πίνεις, σημαίνει ότι παραμελείς τον εαυτό σου, ότι τον εκδικείσαι, ότι τον τραβάς μέχρι τα όριά του για να δεις πόσο αντέχει». Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε: «Μέχρι πολύ πρόσφατα ζούσα μόνο την ευχαρίστηση της μιας βραδιάς. Όταν όμως συναντάς το άλλο σου μισό, αλλάζεις», είπε και εξήγησε ότι «κοντά στον γάμο δεν είχα φτάσει ποτέ. Αγαπώ όμως, πολύ ένα κορίτσι το οποίο γνωρίζω χρόνια, αλλά συναντηθήκαμε ερωτικά πρόσφατα. Θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της».

Τέλος, μίλησε για τη μετακόμισή του στα Βόρεια Προάστια: «Μένω στη Ροδόπολη, όχι σε κάποια βίλα, αλλά σε μία σοφίτα. Μένω εκεί επειδή μου την παραχώρησαν και δεν χρειάζεται να πληρώνω ενοίκιο. Σύντομα θα μετακομίσω στο Καλαμάκι. Το αυτοκίνητό μου είναι μοντέλο του 2003. Δεν βγάζω τρομερά χρήματα. Ένα από τα πράγματα που έχω αρνηθεί εξαρχής είναι να εργαστώ σε γραφεία Τύπου υπουργείων ή τραπεζών. Αν έκανα κάτι τέτοιο, θα πλούτιζα».

Ότι την Ροδόπολη την έχει για ψιλοπράγματα μας θλίβει αλλά λιγότερο από το ότι έχει φίλους που του προσφέρουν σοφίτες σοφιστικέ, ενώ εμάς οι αχαΐρευτοι οι δικοί μας, ούτε wc για μια ανάγκη! Μας σημαδεύει ακόμα από αυτήν τηνσυνέντευξη, η γενναία παραδοχή του δημοσιογράφου, πώς να, έτσι να 'κανε θα 'βρισκε γραφεία Τύπου υπουργείων ή τραπεζών, όταν στρατιές οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι υποαπασχολούμενοι, οι απλήρωτοι δεν βρίσκουμε δουλειά ούτε με κιάλι, ενώ αυτός διαλέγει. Τέλος, μας σημάδευσε και η αναφορά στην έντονη και αμαρτωλή ζωή του, της ευχαρίστησης κάθε βράδυ! Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα! Κάποιοι έχουν χρήμα, νιάτα, ομορφιά, καλλιέργεια και κάποιοι άλλοι σχεδόν…

(όχι, για τις τρέσες της Καινούργιου και τις εξελίξεις στην κομμωτική δεν τοποθετήθηκε. Στο επόμενο εβδομαδιαίο σπάσιμο σιωπής ευελπιστούμε…)…

Α.Τ.