Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρούσιου και προέδρου του ιατρικού συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, κυρία Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της, επίσημη ή μη, με τις υλιστικές προχωρημένες επιλογές της καθώς και με την φαντεζί εικόνα που έχει υιοθετήσει.

Να όμως, που η εντυπωσιακή κυρία έβαλε και η ίδια υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πεύκης, με τον συνδυασμό του Τάσου Μαυρίδη «Η πόλη της ζωής μας» και εκλέγεται πρώτη σε ψήφους, παρακαλώ!

Μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων ευχαρίστησε τους δημότες της Πεύκης, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες της Λυκόβρυσης-Πεύκης που στο πρώτο ταξίδι της αυτοδιοικητικής μου πορείας, μου έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Η ισχυρή στήριξη με την εκλογή μου ως πρώτης δημοτικής συμβούλου, με τον συνδυασμό του Τάσου Μαυρίδη "Η Πόλη της Ζωής μας", μου δίνει ώθηση, δύναμη και υψηλό αίσθημα ευθύνης για να συμβάλλω στην υλοποίηση του οράματός μας για μια πόλη όμορφη, ανθρώπινη και λειτουργική. Σας καλώ την Κυριακή να στηρίξετε τον Τάσο Μαυρίδη, τον άνθρωπο που με το συναινετικό του πνεύμα εγγυάται την άσκηση μιας διοίκησης ικανής, υγιούς και αποτελεσματικής». Viva Μαρίνα...