Στον Γιώργο Σατσίδη έσπασε τη σιωπή του ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος περισπούδαστα είπε: «Αυτό που έγινε, πέρυσι, δυστυχώς έγινε γιατί, αναφέρθηκα εγώ σε μια φάση, όπου κάποιοι ξόδευαν τα χρήματά τους την ώρα που τραγουδούσα εγώ με τον τρόπο που ήθελαν αυτοί-ανοίγοντας σαμπάνιες γιατί αυτό κάνουν και σε άλλα μέρη του κόσμου που συχνάζουν τόσο πλούσιοι άνθρωποι-. Ας μην είμαστε η ψωροκώσταινα μια ζωή, υπάρχουν και μέρη στην Ελλάδα που πρέπει να είναι διεθνή και θεωρώ πως η Μύκονος είναι ο πιο διεθνής προορισμός στην Ελλάδα».

Φυσικά ο κοσμοπολίτης Ρέμος, που με την Ψωροκώσταινα που του γεμίζει τα μπουζούκια δεν έχει σχέση, ξεχνά πως τα σχόλια και η κριτική του έγιναν γιατί σε αυτό το κοινό με τις σαμπάνιες αξίας 25.000 ευρώ έλεγε πολιτική άποψη, ενώ πάνω στο τσακίρ κέφι φώναζε πως ακόμη και ο Σόιμπλε αν ήταν εκεί θα περπατούσε! Όχι για να μη τα λέμε κι όπως θέλουμε τα θεματάκια.

Ο οργίλος όμως, Αντώνης Ρέμος του οποίου το δίκιο αισθάνεται πως του το έφαγαν, κάνει επίκληση στην αυθεντία και συνεχίζει: «Είχα τη μεγάλη χαρά να βρεθώ στο σπίτι του Michael Jordan, με ρώτησε «από πού είσαι» και του λέω «από Ελλάδα» (σ.σ: προφανώς δεν θα ήταν εύηχος ο ήχος του «Ψωροκώσταινα»), και μου απαντά «Μύκονος», για να καταλάβουμε πόσο μεγάλο Brand name είναι αυτό που λέμε Μύκονος. Ενώ όλος ο κόσμος το φτιάχνει πολύ ωραίο όλο αυτό και εμείς που είμαστε σε αυτήν την χώρα το υποβαθμίζουμε συνεχώς». Αλλοίμονο! Ευτυχώς μας έδωσε να το καταλάβουμε, Αντώνη!

Ολοκλήρωσε δε με ένα πανανθρώπινο μήνυμα αγάπης και εθνικής συμφιλίωσης, τονίζοντας: «Οι ξένοι αγαπάνε την Ελλάδα, εμείς δεν την αγαπάμε. Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να αγαπήσουμε την Ελλάδα τότε θα πάμε και στην επόμενη εποχή! Να σταματήσουμε να τρώμε ο ένας τη σάρκα του άλλου!». Και ότι είναι να προσφαϊσουμε, ας το προσφαϊσουμε self service!

Α.Τ.