Στο επιβλητικό κάστρο Belvedere στη Φλωρεντία της Ιταλίας αντάλλαξαν το Σάββατο όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης η Kim Kardashian και ο Kanye West, με τον δεύτερο να έχει μεγάλη αμηχανία πριν την τελετή.

Όλοι κάνουν λόγο για την "πιο όμορφη νύφη που πέρασε ποτέ" με τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους να έχουν ήδη διαρρεύσει, παρότι 600 συνολικά σωματοφύλακες απέσπασαν από τους περίπου 1.300 καλεσμένους μέχρι και τα κινητά τους τηλέφωνα, για να μην δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες του γάμου.

Η χολυγουντιανή star έλαμπε μέσα στο λευκό φόρεμα (του οίκου Givenchy) που επέλεξε για νυφικό. Μάλιστα η επιλογή έγινε τελευταία στιγμή ανάμεσα σε τέσσερα συνολικά φορέματα που είχε διαλέξει από πριν η Kim Kardashian. Σε ό, τι αφορά το συνολικό κόστος του γάμου, αυτό ξεπέρασε τα 10,8 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Οι τελευταίες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των διάσημων καλεσμένων ήταν ο Leonardo DiCaprio, το ζεύγος Brangelina αλλά και η σχεδιάτρια μόδας Rachel Roy. Άγνωστο παραμένει γιατί δεν παρευρέθηκαν τελικά στον γάμο του διάσημου ζευγαριού, οι καλοί τους φίλοι Beyonce και ο σύζυγός της, Jay-Z.

Μετά την τελετή επακολούθησε ένα γαμήλιο πάρτι με τις σαμπάνιες να ξεπερνούν τις 1000 και τα πυροτεχνήματα να κάνουν τρελό χορό, ενώ σε ότι αφορά το... προγαμιαίο πάρτι που είχε διαρρεύσει πως θα γινόταν στο παλάτι των Βερσαλλιών, τελικά αυτό έγινε στο λεγόμενο rehearsal dinner.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τόσο από τη γαμήλια τελετή όσο και από το πάρτι που προηγήθηκε: