Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο περιοδικό PEOPLE και ανάμεσα στα άλλα δεν παρέλειψε να δώσει τη δική της άποψη για τη σέξι τουαλέτα πίστας και μπουζουκιών που φόρεσε σε κάποιο από τα live του «Your Face Sounds Familiar».

Για την τουαλέτα που άφηνε το μισό στήθος ακάλυπτο, η κυρία Γκαγκάκη είπε: «Σέξι δεν σημαίνει πρόστυχο. Είναι λίγο περίεργος ο διττός ρόλος, αλλά δεν αντέχω το κομμάτι που λέει πως αν είσαι στέλεχος φοράς το ταγιέρ, χτενίζεσαι κάπως και μιλάς κάπως. Ίσως πριν από χρόνια να μην το τολμούσα. Τώρα θεωρώ πως δεν έχω να αποδείξω κάτι για την ηθική, τη σοβαρότητα, το μυαλό και τις ικανότητές μου κι αυτό δεν έχει να κάνει με το τι θα φορέσω. Προφανώς δεν θα εμφανίζομαι κάθε φορά με ένα ημίγυμνο, γιατί δεν μου λέει κάτι. Αλλά εκείνη την ώρα το φόρεσα, μου έκανε κέφι, αποφάσισα πως δεν είναι πρόστυχο. Ίσως ο λόγος που δεν θα το ξαναέκανα να είναι πως έγινε πολύς θόρυβος γύρω από κάτι ανούσιο».

Αυτά είπε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 που δεν ξεχωρίζει τον παπά από τα ράσα, ούτε τον αστυνομικό από την στολή και εμείς που συμφωνούμε μαζί της της ευχόμαστε την επόμενη φορά και ακομπελάξιριστο τόπλες.