current views are: 1

25 Μαΐου 2014
Δημοσίευση19:03

Ευρυδίκη: «Ο Θεοφάνους ήταν πάντα αυστηρός και απαιτητικός μαζί μου και με έκανε καλύτερη»!

Η Ευρυδίκη έδωσε συνέντευξη στο PEOPLE και μίλησε για τη σχέση με τον γιο της, που βρίσκεται στην εφηβεία, την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κοργιαλά, αλλά και για το διαζύγιο με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Δημοσίευση 19:03’
αρθρο-newpost

Η Ευρυδίκη έδωσε συνέντευξη στο PEOPLE και μίλησε για τη σχέση με τον γιο της, που βρίσκεται στην εφηβεία, την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κοργιαλά, αλλά και για το διαζύγιο με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η Ευρυδίκη έδωσε συνέντευξη στο PEOPLE και μίλησε για τη σχέση με τον γιο της, που βρίσκεται στην εφηβεία, την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κοργιαλά, αλλά και για το διαζύγιο με τον Γιώργο Θεοφάνους. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις ήταν:

 – Ο γιος σου βρίσκεται στην εφηβεία. Του έχεις μιλήσει για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται σε μια κοπέλα;

«Συνεχώς μοιράζομαι σκέψεις και συναισθήματα, ίσως μάλιστα να υπερβάλλω πολλές φορές. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρέπει να συμπεριφέρεται με σεβασμό και αγάπη. Να μην κάνει ποτέ κάτι που δεν θέλει να του κάνουν και να θυμάται ότι η δική του ελευθερία σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου».

 – Mια σύγχρονη γυναίκα σαν εσένα πόσο χαλαρή είναι απέναντι στο γιο της στη φάση της εφηβείας; Πιάνεις τον εαυτό σου κάποιες φορές να είσαι περισσότερο φίλη και λιγότερο μαμά;

«Χωρίς να το θέλω, συμπεριφέρομαι τις περισσότερες φορές σαν φίλη του και εκείνος μου θυμίζει ότι είμαι η μαμά του. Και αυτό είναι το σωστό βέβαια, αφού για τα παιδιά μας δεν θα είμαστε ποτέ οι «φίλοι» τους. Έχουν ανάγκη τους γονείς τους δίπλα τους, να τους στηρίζουν και να βάζουν και όρια. Αλλιώς νιώθουν ανασφάλεια».

 – Θα αποφάσιζες να πάρεις μέρος σε ένα μουσικό παιχνίδι, όπως το The Voice ή το Just the 2 of Us;

«Δέχτηκα προτάσεις κατά καιρούς, αλλά λόγω διάφορων επαγγελματικών υποχρεώσεων, με συναυλίες, στούντιο και ταξίδια, δεν ήταν εφικτό. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον».

 – Θεωρείς τον Γιώργο Θεοφάνους τόσο αυστηρό κριτή όσο τον έχουν χαρακτηρίσει;

«Τον βρίσκω ειλικρινή και γλυκό. Όπως πρέπει να είναι κανείς σε ένα παιχνίδι, όπου κρίνονται οι μη επαγγελματίες».

 – Σε ‘σενα υπήρξε αυστηρός κριτής και απαιτητικός συνεργάτης στα χρόνια της συνεργασίας σας;

«Πάντα αυστηρός και απαιτητικός, αλλά αυτό ήταν  που με έκανε καλύτερη. Άλλωστε, από τους δικούς σου ανθρώπους περιμένεις να ακούς πάντα την αλήθεια».

 – Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για ένα ζευγάρι να κρατήσει ισορροπίες ύστερα από το διαζύγιο;

«Εύκολο, αν έχει παιδεία και ωριμότητα και δεν αφήνει τις μικρές, ανθρώπινες αδυναμίες να νικούν».

 – Ο σύζυγός σου, Δημήτρης Κοργιαλάς, είναι τραγουδοποιός. Πώς είναι η καθημερινότητα δύο καλλιτεχνών, καθώς είστε ιδιαίτερες προσωπικότητες; Είναι ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύεσαι σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου;

«Ιδιαίτερη είναι και η καθημερινότητά μας, που για μας βέβαια γίνεται ρουτίνα. Είμαστε όμως τυχεροί, γιατί η δική μας ρουτίνα είναι όμορφη, γεμάτη μουσική, τραγούδια, εικόνες, χρώματα, συγκίνηση. Γι’ αυτό πολλές φορές νιώθω ξεχωριστός άνθρωπος. Γιατί η μουσική με γαληνεύει και με κάνει να αισθάνομαι ότι το όνειρο δεν έχει ημερομηνία λήξης. Αυτά βέβαια αν καταφέρεις να ξεφύγεις από το σύστημα, που σε θέλει στρατιωτάκι, γιατί τότε εξαφανίζονται το συναίσθημα και η μαγεία. Και είναι πάντα σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, να σε κατανοεί και να σε προσγειώνει. Ό,τι κάνει δηλαδή ο Δημήτρης για μένα. Εννοείται ότι είναι ο πρώτος που συμβουλεύομαι».

 – Ποιο είναι το μυστικό σας για μια πετυχημένη σχέση;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει μυστικό για κανέναν. Ζούμε την κάθε μέρα και όπου μας πάει».