Οι φωνές της γνωστής παρουσιάστριας ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά στα Μελίσσια, όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι της, ένα ποντίκι.

Η πανικόβλητη γυναίκα ζήτησε βοήθεια από επώνυμο γείτονά της και αποκάλυψε ότι “έχει κλείσει η φωνή μου, χθες τσίριζα στο σπίτι”.

Τάδε έφη “στον αέρα” η Σίσσυ Χρηστίδου και μοιράστηκε με τους συνεργάτες και το κοινό του «Μες Στην Καλή Χαρά» το προσωπικό της δράμα.

 Σοκαρισμένη λες και είδε δεν ξέρω κι εγώ τι, η παρουσιάστρια διηγήθηκε με το νι και με το σίγμα όλα όσα συνέβησαν: «μπήκε στο σπίτι μου ένα ποντίκι! Εγώ έκανα με το παιδί κάτι κουλουράκια και, όπως είμαι με τις ζύμες, μου λέει η μαμά μου ότι είδε κακάκια ποντικού στο συρτάρι και φαγωμένα κάτι μπισκότα και δημητριακά».

«Τσιρίζω και, όπως τσιρίζω, περνάει από μπροστά μου το ποντίκι», συνέχισε η Σίσσυ (μέχρι και το ζωντανό τρόμαξε από την τσιρίδα και βγήκε από την κρυψώνα του), που κάλεσε σε βοήθεια τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος μένει δίπλα της.

Ο συνάδελφος, πάντως, ήταν ατάραχος, ενώ δεν παρέλειψε να την «δουλέψει»: «έκανε λες είχε μπει στο σπίτι ελέφαντας ή της έχει επιτεθεί μαμούθ. Ποια; Αυτή η κοπέλα που μας έχει ζαλίσει με τα κάμπινγκ και πάει από εδώ και από εκεί, δεν μπορεί να ζήσει με ένα τόσο δα μικρό ποντικάκι», είπε.

Με το δράμα της Σίσσυς ταυτίστηκε η Ναταλία Γερμανού, που έχει δει τρωκτικό στο σπίτι της και επεσήμανε πως δεν το σκοτώνεις αλλά κάνεις τα πάντα για να βγει έξω, ενώ αφού πέρασε κανένα 3λεπτο, οι παρουσιαστές επέστρεψαν στην θεματολογία της εκμπομπής.