Η Βίκυ Καγιά είναι μια πετυχημένη και δυναμική γυναίκα χωρίς να κρύβει την ευαίσθητη πλευρά της, αφού ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η αχίλλειος πτέρνα της όμορφης παρουσιάστριας, φαίνεται ότι είναι οι ρομαντικές ιστορίες,αφού “Περπατώντας στα σύννεφα”, έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της.

Όταν το πρώην μοντέλο παρακολούθησε την ρομαντική ιστορία που διαδραματίζεται στην κινηματογραφική ταινία «Α Walk in the Clouds» ή αλλιώς «Περπατώντας στα σύννεφα», σαφώς απόλαυσε την ταινία, αλλά η υπόθεση την “άγγιξε” σε τέτοιο βαθμό, που ξέσπασε σε κλάματα και αργότερα ομολόγησε στο Twitter, «πειράζει που βλέπω ρομαντικές ταινίες και βαλαντώνω;»

Πρόκειται για ένα ρομαντικό δράμα με τον Κeanu Reeves, που διαπραγματεύεται τον έρωτα ενός στρατιώτη με την κόρη ενός πλούσιου γαιοκτήμονα. Η Βικτώρια εκμυστηρεύεται στον Πωλ ότι είναι έγκυος και εκείνος δέχεται να τη βοηθήσει και να εμφανιστεί σαν σύζυγος της προκειμένου να αποφύγει τη τιμωρία από τον αυταρχικό πατέρα της. Όμως, το πάθος που θα γεννηθεί ανάμεσά τους κατά τη περίοδο του τρύγου θα σημαδέψει τη ζωή τους με τρόπο ανεξίτηλο.