Η σούπερ σταρ Αντζελίνα Τζολί καταδέχτηκε να κοντραριστεί με την σκέτο σταρ Γουίνεθ Πάλτροου, με αφορμή τις δηλώσεις της δεύτερης περί μητρότητας! 

Η πρόσφατα χωρισμένη Γκουίνεθ και μητέρα δυο παιδιών, δήλωσε στο «Ε!» πως η μητρότητα για εκείνη είναι δυσκολότερη από τις απλές «καθημερινές» γυναίκες, λέγοντας χαροκαμμένα: «Νομίζω πως το να εργάζεσαι σε γραφείο, έχει μια ρουτίνα. Μπορείς να δουλεύεις το πρωί, και στη συνέχεια να επιστρέφεις σπίτι σου το βράδυ. Όταν όμως γυρίζεις μια ταινία, σου λένε πως πρέπει για παράδειγμα να πας στο Γουισκόνσιν για δυο εβδομάδες, και έπειτα δουλεύεις 14 ώρες τη μέρα, και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω πως το να έχεις μια κανονική δουλειά και παράλληλα να είσαι εργαζόμενη μητέρα, δεν είναι το ίδιο με το να είσαι ηθοποιός!».

Όχι, η δημοσιογράφος του «Ε!» δεν της επιτέθηκε με το μικρόφωνο αλλά έδωσε τόπο στην οργή για να πληρωθεί στο τέλος του μήνα. Δεν έκανε το ίδιο και Αντζελίνα Τζολί, μητέρα έξι παιδιών, εξαιρετική ηθοποιός και περιζήτητη και με έντονη φιλανθρωπική δράση. Σε συνέντευξή της στη New York Post, λοιπόν, η Αντζελίνα απάντησε στην Πάλτροου, λέγοντάς της: «Νομίζω ότι γυναίκες, όπως εμείς που τα έχουμε όλα στη διάθεσή μας, δεν θα έπρεπε να παραπονιόμαστε. Δεν είμαι μια μητέρα, που μεγαλώνει μόνη της παιδιά, κάνοντας δυο δουλειές, προσπαθώντας να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα. Έχω πολλή υποστήριξη από τους ανθρώπους μου, απ΄ ότι οι περισσότερες γυναίκες του κόσμου. Και έχω τα οικονομικά μέσα που μου εξασφαλίζουν ένα σπίτι, ιατρική φροντίδα και τροφή. Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν και δεν έχουν τα οικονομικά μέσα, δεν έχουν άλλη βοήθεια και είναι μόνοι τους μεγαλώνοντας παιδιά. Αυτό ναι. Είναι δύσκολο!». Αλλά η Πάλτροου, μάλλον, θεωρεί κόπο και θυσία το μανικιούρ, το πεντικιούρ, το μασάζ, τη ζωή στα σπα. Ξέρεις τι δύσκολο είναι να παραμείνεις σταρ;