Ο τηλεοπτικός "Άρης Μαλτέζος" έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό LIKE και μίλησε για το "restart" που πάτησε στη ζωή του, καθώς και τη σχέση του με τις γυναίκες. Ειλικρινής, αυθεντικός με... ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο!!!

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Έχεις πέραση στις γυναίκες;

Mε το γυναικείο φύλο είχα πάντα μια ιδιαίτερη επαφή (γέλια). Αγαπώ τις γυναίκες πάρα πολύ και τις ξεχωρίζω. Βέβαια έχω φάει και πάρα πολλές χυλόπιτες. Είτε για λάθος προσέγγιση είτε για λάθος timing. Δεν γίνεται να αρέσω σε όλες τις γυναίκες. Σε μία μπορεί να αρέσω πολύ και σε μια άλλη καθόλου.

- Καταλαβαίνεις πότε σε προσελκύουν λόγω της τηλεοπτικής σου εικόνας;

Το καταλαβαίνεις εύκολα αυτό. Φαίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις. Πάντως, αν μου αρέσει μια γυναίκα, δεν περιμένω να έρθει εκείνη στο μέρος μου. Θα πάω εγώ να τη φλερτάρω. Είμαι άνδρας - κυνηγός και αυτό είναι ένα στοιχείο μου που δεν θέλω να χάσω. 
 

- Ποια στοιχεία σε γοητεύουν σε μια γυναίκα: 

Ένα μόνο σημείο, τα μάτια της. Από εκεί ξεκινούν όλα. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα ωραίο βλέμμα. Μετά η μυρωδιά. Όχι το άρωμα που φορά, αλλά η μυρωδιά του σώματός της. Αγαπώ τις γυναίκες...


- Είσαι εύκολος άνθρωπος στις σχέσεις σου;

Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ιδιαίτερα δύσκολος, ωστόσο δεν είμαι και ο πιο καλόβολος άνθρωπος. Απλά πλέον δεν έχω τις ίδιες ανοχές που έδειχνα παλιά στις σχέσεις μου. Και δεν τις έχω γιατί τελικά αυτές οι ανοχές κάνουν κακό και στους δύο μέσα σε μία σχέση. Καταπιέζεις πράγματα και στο τέλος καταλήγεις να μην περνάς καλά.