Κι ενώ το καλοκαίρι γράφτηκε πως η Νεσχάν Μουλαζίμ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το σύντροφό της, ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη, και το χειμώνα μετακόμισε μαζί του στη Μυτιλήνη, λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησαν φήμες για χωρισμό. Η Νεσχάν μιλά πρώτη φορά για όλα στο περιοδικό People.

«Δεν βγήκα ποτέ να το διαψεύσω ούτε να το επιβεβαιώσω, γιατί είναι κάτι δικό μου που αφορά εμένα, το σύντροφό μου και τις οικογένειές μας» τόνισε και διευκρίνισε:

«Μπορεί να περάσαμε μια κρίση, μπορεί να ήταν ένας τσακωμός, μπορεί να μην ήταν τίποτα! Γιατί να πω πράγματα που στην πορεία θα τα πάρω πίσω; Εγώ, όταν πήγα στο νησί με τον Γιάννη, πήγα για να ζήσω με τον άνθρωπό μου έχοντας τις καλύτερες προθέσεις. Στην πορεία, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, επειδή μπαίνει στη μέση η καθημερινή τριβή. Δεν έχω να πω κακά λόγια για αυτή τη σχέση. Με τον άνθρωπο αυτόν αγαπιόμαστε. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, ό,τι και να γίνει. Γνωρίζω και αγαπάω την οικογένειά του. Αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάζουν κάποια πράγματα, αλλά η αγάπη όχι».