Τα 25 της χρόνια κλείνει η διάσημη κληρονόμος, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι χλιδής στο δικό της προσωπικό ησυχαστήριο, τον Σκορπιό.

Το διάσημο νησί της οικογένειας Ωνάση έχει περάσει πλέον στην κατοχή του Ρώσου μεγιστάνα και πατέρα της όμορφης Εκατερίνα, Ντίμιτρι Ριμπολόβλεφ.

Ήδη οι προσκλήσεις για το "talk of the town" πάρτι του νησιού έχουν μοιραστεί στους διάσημους προσκεκλημένους, οι οποίοι θα ξεπερνούν τα 100 άτομα και έχουν κατακλύσει ήδη πολυτελές ξενοδοχείο στο Νυδρί της Λευκάδας για τη διαμονή τους. Μεταξύ αυτών λέγεται πως το παρών θα δώσουν η εκρηκτική Beyonce, η Madonna, ο Jon Bon Jovi, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ακριβοπληρωμένοι άσοι του ποδοσφαίρου αλλά και η βαθύπλουτη κληρονόμος και πρώην ιδιοκτήτρια του νησιού, Αθηνά Ωνάση. Μάλιστα, για το ελληνικό μουσικό πρόγραμμα έχει ακουστεί ήδη το όνομα της λαϊκής φωνάρας Κατερίνας Στανίση αλλά και του Κώστα Καραφώτη, ο οποίος είχε διασκεδάσει και στο παρελθόν τους διάσημους καλεσμένους της οικογένειας Ριμπολόβλεφ. Οι προετοιμασίες για το κοσμικό event της χρονιάς έχουν ξεκινήσει ήδη. Το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τις εργασίας αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες, ενώ ο πλούσιος πατέρας της Εκατερίνα επιμελείται προσωπικά τις προετοιμασίες. 

Όσο για το τι θα περιλαμβάνει το γενέθλιο πάρτι που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της 4ης Ιουνίου; Περιηγήσεις με σκάφος στο νησί, κολύμπι στα καταπράσινα νερά, ιππασία, κυνήγι του χαμένου θησαυρού κι άλλα πολλά. Μάλιστα, έχουν στηθεί ήδη τρεις πίστες χορού, εφέ και λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας, ενώ χιλιάδες λουλούδια στολίζουν τους δρόμους. «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έφτασαν στην περιοχή συνολικά 14 νταλίκες από την Κωνσταντινούπολη μεταφέροντας πράγματα που είχε παραγγείλει η κόρη του επιχειρηματία για το πάρτι της!» ανέφερε κάτοικος της περιοχής στην εφημερίδα Espresso.

Η νέα Τζάκι του Σκορπιού είναι όμορφη, απαιτητική και γνωρίζει πολύ καλά να διοργανώνει πάρτι λάμψης... Ο Σκορπιός βρίσκεται για ακόμη μια φορά λοιπόν, στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοσμικής προσοχής όπως όταν ζούσε ο θρυλικός Αριστοτέλης Ωνάσης με την εκθαμβωτική Τζάκι του.