Μπορεί στην αρχή η σχέση τους να ξεκίνησε ως πλάκα αλλά όσο περνούν οι μέρες, τα πειράγματα γίνονται όλο και περισσότερα και οι δυο τους "φλερτάρουν" έντονα με την ιδέα να συνάψουν δεσμό μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια του Star μόλις βγήκε από μία μακροχρόνια σχέση που είχε με τον Γιάννη Ολζιέρσκυ και τα σημάδια είναι ακόμη ανοιχτά. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, βρήκε παρηγοριά στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος φημίζεται για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο. Μάλιστα στους διαδρόμους του STAR o δεσμός τους θεωρείται κοινό μυστικό, ενώ τα πειράγματα των συνεργατών της Ελεονώρας δίνουν και παίρνουν καθημερινά. Κανείς από τους δυο δεν έχει βγει να διαψεύσει τα σενάρια που "φουντώνουν" μέρα με τη μέρα και κάνουν λόγο για το νέο talk of the town δεσμό. Ακόμη και εάν επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι φαίνεται πως αυτό αρέσει και στους δύο, αφού βλέπουν καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών τους να "εκτινάζονται" στα ύψη.

Μέχρι και ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφράσει τη γνώμη του για τη σχέση τους αναφέροντας χαρακτηριστικά μέσα από την εκπομπή του: "Υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ Μελέτης και Κανάκη", ενώ όπως είχε γράψει η Ελεονώρα στο twitter της, χαριτολογώντας: "Μόλις τα έφτιαξα με τον Αντώνη Κανάκη. Είναι επίσημο! Δέχθηκε. Και μου είπε μάλιστα πως την Σκλεναρίκοβα την έχω για πρωινό! Χα!». Όπως λέει πάντως ο σοφός λαός μας "οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται πάνω στην πλάκα". Εν αναμονεί των εξελίξεων λοιπόν...