Ανακηρύχθηκε η μεγάλη νικήτρια του «Τhe Voice». Κράτησε στα χέρια της το πολυπόθητο βραβείο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, καταχειροκροτήθηκε. H Mαρία - Έλενα Κυριάκου παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Like και μίλησε για όλα.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

- Πίστευες ότι θα ήσουν εσύ η μεγάλη νικήτρια;

Όχι, γιατί στο show υπήρχαν πολύ καλές φωνές. Είχα πολλές προσωπικές ανασφάλειες και φόβους. Δεν πίστευα στον εαυτό μου και πάλευα στο «Τhe Voice» να νικήσω τα κόμπλεξ μου. Όλη αυτή η δημόσια έκθεση ήταν κάτι πάρα πολύ ανοίκειο και ξένο για ΄μενα. Τραγουδούσα μονάχα στο σπίτι μου μαζί με τα παιδιά μου και ξαφνικά βρέθηκα σε μια σκηνή να κρίνω και να κρίνομαι. Κάθε φορά που περνούσα στον επόμενο γύρο, έλεγα «Θεέ μου σε ευχαριστώ που μου δίνεις ακόμη μια ευκαιρία». Δεν σου κρύβω ότι πήγα από την αρχή για τη νίκη. Με φαντάστηκα να παίρνω το πρώτο βραβείο. Μέχρι τη στιγμή που άκουσα όλες αυτές τις φωνάρες, είδα το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού και είπα «εντάξει αποκλείεται».

- Τη βραδιά του τελικού σε ποιον τηλεφώνησες να σου δώσει δύναμη;

Οι τελευταίοι άνθρωποι που μίλησα ήταν τα παιδιά μου. Μου έδωσαν κουράγιο, μου φώναζαν στο τηλέφωνο «μαμά νίκησε», «μαμά φέρε την κούπα στο σπίτι». Μετά όταν τα συνάντησα, τσακωνόντουσαν ποιος θα βάλει την κούπα στο δωμάτιό του. (γέλια) Τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή. Κανένα συναίσθημα νίκης δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη τους.

- Πώς σε υποδέχτηκαν στην Κύπρο;

Με υποδέχτηκαν ως νικήτρια. Κατέβηκα από το αεροδρόμιο και είδα τον κόσμο συγκεντρωμένο να φωνάζει το όνομά μου, να μου προσφέρει λουλούδια και να χειροκροτά. Μέχρι και ο κοινοτάρχης του χωριού μου είχε έρθει στο αεροδρόμιο, δίνοντάς μου μια ανθοδέσμη. Ήταν πολύ συγκινητικό και δεν σου κρύβω ότι με έπιασαν τα κλάματα. Από τη στιγμή που τους αντίκρισα, δεν σταμάτησα να κλαίω.

- Η Αρετή Κοσμίδου σε συνεχάρη για τη νίκη σου;

Θα πω την αλήθεια. Ενώ είχε την ευκαιρία να με συγχαρεί, δεν το έκανε. Δεν άκουσα κανένα «μπράβο» από την Αρετή ούτε στο παιχνίδι, ούτε στη συνέχεια. Τη δικαιολογώ όμως, γιατί τη βραδιά του τελικού μπορεί να ήταν κουρασμένη ή απογοητευμένη. Η αλήθεια είναι πως όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ούτε εγώ έστρεψα το βλέμμα μου να την χαιρετήσω γιατί είδα τη Δέσποινα Βανδή να με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και δεν μπορούσα να αδιαφορήσω για την coach μου. Βέβαια, ούτε η Αρετή έστρεψε το σώμα της προς τη δική μου πλευρά. Εντάξει, ούτε φίλες ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, ούτε ιδιαίτερες επαφές είχαμε ποτέ. Πιο κοντά είχα έρθει με τον Άλεξ Οικονόμου, τον Μπέκε και τον Φουρναράκη.

TAGS