current views are: 1

9 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση11:48

Δωρεές για παιδιά με αναπηρία ζήτησε η Κάτια Ριμπολόβλεβα!

Η ίδια μεγάλωσε μέσα στη χλιδή, καθότι είναι κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Δημοσίευση 11:48’
αρθρο-newpost

Η ίδια μεγάλωσε μέσα στη χλιδή, καθότι είναι κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Η ίδια μεγάλωσε μέσα στη χλιδή, καθότι είναι κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Η Κάτια Ριμπολόβλεβα σκέφτηκε τα παιδιά με αναπηρία και θέλοντας να προσφέρει τη βοήθειά της είχε ζητήσει από τους φίλους της –πριν το πάρτι γενεθλίων της στον Σκορπιό- να προσφέρουν δωρεές σε ιδρύματα της Λευκάδας αντί να της κάνουν δώρα. 

Λίγες ημέρες πριν από το πάρτι της χλιδής, στο οποίο γιόρτασε τα γενέθλια της, η Κάτια Ριμπολόβλεβα, μαζί με τους συνεργάτες της, επισκέφθηκαν ινκόγκνιτο το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία στη Λευκάδα.

Στην επίσκεψή της αυτή αναφέρθηκε και με πρωτοσέλιδό της η τοπική εφημερίδα του νησιού «Λευκαδίτικος Λόγος». Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα συζήτησε με τους υπεύθυνους του Κέντρου την προοπτική να παράσχει οικονομική βοήθεια. Παράλληλα, ξεναγήθηκε στους χώρους, είδε τα παιδιά, μίλησε μαζί τους και άκουσε από τους ιθύνοντες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο.

Έτσι, πήρε την απόφαση της και λίγο πριν από το μεγάλο πάρτι της, ζήτησε από τους φίλους-καλεσμένους της αντί να της φέρουν δώρα να προσφέρουν χρήματα στο ίδρυμά της, το οποίο με τη σειρά του θα βοηθήσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία, αλλά και όσα ιδρύματα στη Λευκάδα ασχολούνται με τις ανάγκες παιδιών.

Να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια Ριμπολόβλεφ έχει δωρίσει ένα σκάφος στο Λιμενικό της Λευκάδας, αλλά και ένα ασθενοφόρο στο νησί.