Αθηνά Οικονομάκου - καλό κορίτσι: «Είμαι ανασφαλής αλλά όχι σε ακραίο σημείο»!

Αθηνά Οικονομάκου - καλό κορίτσι: «Είμαι ανασφαλής αλλά όχι σε ακραίο σημείο»!

Kαλεσμένη στην εκπομπή "Όλα Καλά" ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία βάλθηκε να μας πείσει πως είναι το "καλό παιδί" της υποκριτικής.

Μπορεί να έχει κάποιες ανασφάλειες όπως όμως, η ίδια παραδέχτηκε είναι καλή φίλη και καλή σύντροφος.

«Είμαι ανασφαλής. Φυσιολογικά, βέβαια, όχι σε κάποιο ακραίο σημείο» εξομολογήθηκε η ηθοποιός και συνέχισε: «Οι φίλοι παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μου, επειδή δεν μπορώ καθόλου τη μοναξιά. Γι’ αυτό και με τους φίλους μου είμαι αρκετά δεμένη. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου, μάλιστα, γιατί ειδικά σε φιλικές σχέσεις δεν με έχουν προδώσει ποτέ. Κάνω πολύ αργά και σταθερά τα βήματα που κάνω και τις σχέσεις που δημιουργώ, κάνω και πολύ σταθερές φιλικές σχέσεις, μακροχρόνιες».
 
Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Στο θέμα του συντρόφου, μεγαλώνοντας βάζεις προτεραιότητες, συμβιβάζεσαι ίσως… Εγώ συνειδητοποίησα σε αυτή την ηλικία ότι δεν ζητούσα πολλά. Οι σχέσεις που έκανα μέχρι τώρα δεν ήταν οι σχέσεις που έπρεπε να κάνω. Έκανα σχέσεις λίγο συνειδητοποιημένα λόγω της ανάγκης μου να έχω μια σχέση και να υπάρχει ένας άνθρωπος να στείλει ένα μήνυμα. Όλα αυτά με έκαναν να φτάσω εδώ και να βάλω μυαλό βέβαια. Ξέρω πια περισσότερο τι θέλω, τι χρειάζομαι, δείχνω τι μου αρέσει και τι όχι». 

Τα είπε όλα για τον εαυτό της!!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο