current views are: 1

11 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση06:00

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν αποκλείω να ξανασυνεργαστώ με τον Λιάγκα»!

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε στο περιοδικό Like ο παλιός συνεργάτης και φίλος του παρουσιαστή, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημοσίευση 06:00’
αρθρο-newpost

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε στο περιοδικό Like ο παλιός συνεργάτης και φίλος του παρουσιαστή, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε στο περιοδικό Like ο παλιός συνεργάτης και φίλος του παρουσιαστή, Δημήτρης Ουγγαρέζος. Με ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον μαζί του.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

– Ποια είναι σήμερα η σχέση σου με τον Γιώργο Λιάγκα;
Ο Λιάγκας ήταν ένας πάρα πολύ καλός δάσκαλος για ΄μενα. Μου έμαθε πολλά, είναι σαφές αυτό. Ήταν φίλος μου και τον κρατάω ως κάτι πολύτιμο στην καρδιά μου. Και η λέξη «φίλος» για ΄μενα είναι ένας τίτλος που δεν αλλάζει. Όταν ένας άνθρωπος γίνεται φίλος μου, στην καρδιά μου παραμένει για πάντα φίλος μου. Δεν θα πω ποτέ λοιπόν, κακιά κουβέντα για τον Γιώργο. Άσε που έχω κουραστεί να με ρωτάνε συνέχεια γι΄ αυτό, μπήκε Ιούνιος πια.

– Θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστείς στο μέλλον μαζί του;
Η ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει. Πήρα μια απόφαση: Να μην συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Γιώργο και τη Φαίη. Θέλω να σου πω απλά πως γι΄ αυτή την απόφαση δεν έχω μετανιώσει. Έμεινα στο MEGA γιατί σκέφτηκα πως αυτό είναι το σωστό. Δεν έμεινα για να μου χρωστάει χάρη το κανάλι, ούτε για να πάρω δική μου εκπομπή, όπως ακούστηκε. Δεν μου έταξε κανείς τίποτα. Ίσα ίσα που έμεινα στο κανάλι με λιγότερα λεφτά. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνω μελλοντικά. Σίγουρα, ο κύκλος του Πρωινού με τον Γιώργο και τη Φαίη έχει κλείσει οριστικά για ΄μενα. Αν όμως, αύριο μείνω χωρίς δουλειά ή αν σκεφτώ τελείως τεχνοκρατικά και κυνικά, θα σου πω πως ναι, αυτή η χημεία που είχα με τον Γιώργο ήταν πολύ δυνατή για την τηλεόραση και ναι, υπάρχουν εκπομπές που θα μπορούσαν να την εκμεταλλευτούν ακόμη. Δεδομένου λοιπόν, αυτής της ανδρικής χημείας, η οποία ήταν πηγαία, δεν αποκλείω να ξανασυνεργαστώ μαζί του…


σχετικα αρθρα