“Την έκανα για να ζήσω και όχι για να μιλήσω γι αυτή”, λέει η Νάντια Μπουλέ για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πάρτε μια μικρή γεύση από τη συνέντευξη που δημοσιεύεται στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί:
Διατηρείς φιλίες με τους πρώην σου ή είσαι από τις γυναίκες που κόβουν κάθε γέφυρα μόλις περάσει ο έρωτας;
Δύσκολη ερώτηση… Γενικά δεν διατηρώ επαφές, όχι. Και δεν το κάνω γιατί δεν το θεωρώ εύκολο. Επειδή εγώ δένομαι πολύ στις σχέσεις μου και λειτουργώ πολύ συναισθηματικά, δεν το επιδιώκω.

Ξεπερνάς δύσκολα τους χωρισμούς;
Πολύ δύσκολα, ακόμα κι όταν φεύγω εγώ από τη σχέση.

Έχω βρει μια πρόβλεψη σε ένα ζωδιακό site στο Internet, η οποία λέει: «Ζυγός με Τοξότη: Σμίγουν και χωρίζουν. Κι αυτό μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές». Αν δεν κάνω λάθος, εσύ είσαι Ζυγός και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου Τοξότης;
(γέλια) Πες αλήθεια, είναι δική σου ατάκα αυτή!

Όχι, μπορώ να σου δώσω και την ηλεκτρονική διεύθυνση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δίνεις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις σου.
Παλαιότερα, όχι. Όταν όμως ερωτεύεσαι πολύ, διαπίστωσα πως η λογική φεύγει τελείως και μπορείς να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Επειδή γράφτηκαν πολλά για εσένα και τον Γρηγόρη, τελικά είχατε επανασυνδεθεί;
Καταρχήν πρέπει να σου πω πως τη σχέση μου με τον Γρηγόρη την έκανα για να τη ζήσω και όχι για να μιλήσω γι’ αυτήν. Μου ήταν πολύ σημαντικό να προστατέψω αυτό το κομμάτι, το οποίο βρέθηκε στη δημοσιότητα. Ήταν μια σχέση πολύ σημαντική για μένα. Τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά. Δεν ήθελα λοιπόν ποτέ να την εκμεταλλευτώ για να κάνω δημόσιες σχέσεις, αλλά να την προστατεύσω, στο βαθμό που μπορούσα. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι, ναι, υπήρξε ένα διάστημα –στο οποίο, άλλωστε είχε αναφερθεί δημοσίως και ο ίδιος– όπου προσπαθήσαμε να ξαναβάλουμε τις βάσεις της σχέσης μας, γιατί υπάρχουν πολύ αληθινά συναισθήματα μεταξύ μας.