Εκπρόσωπος της Μαντόνα δήλωσε χθες Τρίτη ότι ούτε η τραγουδίστρια, ούτε το φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο στηρίζει στο Μαλάουι είναι αντικείμενο ερευνών από το FBI.

Ορισμένα πρόσφατα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο διεθνής φιλανθρωπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, τον οποίο στηρίζει η τραγουδίστρια, Success for Kids, βρίσκεται στο στόχαστρο του FBI και ότι πράκτορες στο Λος Άντζελες τον ερευνούν για πιθανές παρατυπίες και ύποπτη δραστηριότητα.

Είχαν προηγηθεί άλλα ρεπορτάζ, που ανέφεραν ότι μία άλλη φιλανθρωπική οργάνωση την οποία υποστηρίζει η Μαντόνα, η Raising Malawi, είχε εγκαταλείψει το σχέδιο κατασκευής σχολείου για άπορα κορίτσια στο Μαλάουι εξαιτίας κακοδιαχείρισης και ότι στη συνέχεια το διοικητικό της συμβούλιο αποπέμφθηκε.

"Τις τελευταίες ημέρες πληθώρα απολύτως ψευδών φημών σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο της Μαντόνα έχει κυκλοφορήσει στις ταμπλόιντ εφημερίδες και στα blogs", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, Λιζ Ρόζενμπεργκ.

"Ούτε η Μαντόνα, ούτε η Raising Malawi βρίσκονται στο στόχαστρο του FBI ή της IRS (της εφορίας στις ΗΠΑ). Είναι ατυχές ότι ο κόσμος έχει επιλέξει να λέει διάφορα για την Raising Malawi και την Μαντόνα, που δεν αληθεύουν."