Ψηλά τον πήχη ανέβασε ο διαγωνιζόμενος του YFSF, Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος δήλωσε πως θέλει να ενσαρκώσει στο τελευταίο live του show τον Jim Morrison αλλά και να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής. Όχι, δεν ζήτησε πολλά. Μονάχα όσα ο ίδιος θεωρεί πως ανταποκρίνονται στο καλλιτεχνικό ταλέντο του.

«Δεν θα με χάλαγε η νίκη. Βέβαια, η ιδέα του να βγω πρώτος μετά από κάποια στιγμή κατάλαβα ότι θα με αγχώσει παραπάνω από το να συγκεντρωθώ σε αυτό που πιστεύω ότι έπρεπε να κάνω. Το σόου είναι κάτι που από μόνο του έχει μεγάλες δόσεις έντασης. Πολλά φώτα, τρία λεπτά που πρέπει να εκθέσεις τον καλύτερό σου εαυτό, έχει πολλές ώρες μέσα σε ένα στούντιο. Εγώ δεν τα είχα συνηθίσει όλα αυτά, δεν τα ήξερα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι πολύ ξεκούραστο. Είναι δύσκολο, αλλά από την άλλη αυτές είναι οι δοκιμασίες της δουλειάς μας», εξήγησε στο mytv και συνέχισε για το ποιον θα ήθελε να ενσαρκώσει στον τελικό. 

«Θα ήθελα να ενσαρκώσω τον Jim Morrison, που ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τον χώρο της Τέχνης. Ήταν το πρώτο όνομα που άκουσα, ο πρώτο δίσκος που έπιασα στα χέρια μου».

Συγκινητικό...