Είναι η νέα μόδα που ακολουθούν αρκετοί επώνυμοι και φυσικά και εμείς! Το πάθος του δημιουργού για τη μόδα, είναι και η κινητήριος δύναμη του Κωνσταντίνου Γερογιώργου. Ο ίδιος αποφάσισε να διοχετεύσει την αίσθηση που του αφήνει μία αμαρτία σε δημιουργία και το αποτέλεσμα είναι η νέα σειρά κοσμημάτων που φέρουν το όνομα Minor Sin (=Αφέσιμο Αμάρτημα).

Ένα όνομα που προέκυψε από τον ερωτισμό που εμπνέει η συλλογή του, αγγίζοντας μια ουδέτερη ζώνη σε εκείνον που έτσι και αλλιώς θεωρείται αμαρτία. Ήδη πολλοί Έλληνες stars έχουν φορέσει τις Minor Sin δημιουργίες, όπως: Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαρία Ηλιάκη, Ευαγγελία Αραβανή, Νίκος Μουτσινάς, Βασίλειος Κωστέτσος και πολλοί ακόμα!

Το μετάξι, το κερί της μέλισσας, τα φυσικά χρώματα και η πολυτέλεια του ασημιού είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί. Και πριν τελειώσει ένα κομμάτι, τα περνάει από δοκιμασία, το φοράει για ημέρες προκειμένου να έχει την αίσθηση της ελευθερίας και της κίνησης. Οτιδήποτε ματ και μη illustration ξεκλειδώνει τον χαρακτήρα του, δημιουργώντας διαφορετικά φετίχ κάθε φορά. Αν και τα διαχωρισμένα με κάποιο τρόπο σε γυναικεία και αντρικά, κάλλιστα μπορούν να φορεθούν και από τα δύο φύλλα, αρκεί να το προσαρμόσουν στο στιλ τους και να τους εκφράσει. Έχουν όλα το δικό τους όνομα και για τον καθένα αντιπροσωπεύουν μία διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα. Από την αρχή μέχρι το τέλος προσεγμένο και χειροποίητο, το κάθε κόσμημα κρύβει μία μικρή ιστορία που αξίζει να εξερευνήσετε…

TAGS