current views are: 2

15 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση06:01

Η Τζέιν Φόντα πουλά το ράντσο της λόγω κρίσης!

Πωλητήριο στο ράντσο της στο Νέο Μεξικό έβαλε η Τζέιν Φόντα.

Δημοσίευση 06:01’
αρθρο-newpost

Πωλητήριο στο ράντσο της στο Νέο Μεξικό έβαλε η Τζέιν Φόντα.

Πωλητήριο στο ράντσο της στο Νέο Μεξικό έβαλε η Τζέιν Φόντα. Ενα μεσιτικό γραφείο στη Μοντάνα ανακοίνωσε ότι η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός πουλά το ράντσο Forked Lightning Ranch που βρίσκεται βόρεια της Σάντα Φε, προς 19,5 εκατ. δολάρια.

Το γραφείο σημείωσε ότι η 76χρονη Φόντα αγόρασε το – έκτασης 891 τετραγωνικών μέτρων – ράντσο το 2000 και ξόδεψε δύο χρόνια για να χτίσει εκεί ένα σπίτι, που έγινε γνωστό με το όνομα River House.

«Το Forked Lightning Ranch υπήρξε ησυχαστήριο και τόπος μεγάλης χαράς και αναψυχής για μένα και την οικογένειά μου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Φόντα.

«Πολλές αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή μου από το 2000 και δεν είμαι πλέον σε θέση να ξοδεύω τόσο πολύ χρόνο στο ράντσο, όπως έκανα κάποτε. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να περάσει το ράντσο σε έναν νέο θεματοφύλακα αυτού του μαγικού τόπου».

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, η μεγάλη συλλογή της Τζέιν Φόντα με αντίκες, έργα τέχνης, χαλιά, έπιπλα και βιβλία που υπάρχει μέσα στο σπίτι είναι επίσης προς πώληση, μαζί με τα έπιπλα και τα μηχανήματα που βρίσκονται μέσα στο ράντσο.


σχετικα αρθρα