current views are: 1

15 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση19:01

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για τον κρυφό του γάμο

Για τον κρυφό γάμο του στη Βενετία με τη Λίνα Πρίντζου, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος , Λίνας Πρίντζου, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Δημοσίευση 19:01’
αρθρο-newpost

Για τον κρυφό γάμο του στη Βενετία με τη Λίνα Πρίντζου, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος , Λίνας Πρίντζου, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Για τον κρυφό γάμο του στη Βενετία με τη Λίνα Πρίντζου, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Δεν θέλαμε να διαρρεύσει και να μας χαλάσει τη μαγεία του μυστηρίου. Θέλαμε να ζήσουμε το παραμύθι μας, απερίσπαστοι, με τους συγγενείς μας και λίγους καλούς φίλους, χωρίς κάμερες, χωρίς παπαράτσι» εξομολογείται ο Βασίλης και συνεχίζει λέγοντας: «Από το περσινό καλοκαίρι που έκανα πρόταση γάμου στη Λίνα και άκουσα με χαρά το «ναι» της αρχίσαμε να οργανώνουμε τον γάμο και ζητήσαμε από τους ελάχιστους ανθρώπους στους οποίους μιλήσαμε γι’ αυτόν να το κρατήσουν μονάχα για τους ίδιους. Όπως κι έγινε…» ανέφερε στη Real Life σύμφωνα με το star.gr.

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε ακόμα ότι «ήταν πολύ όμορφα, σαν παραμύθι, με σκηνικό αυτή την πανέμορφη πόλη που λατρεύουμε. Φτάσαμε στη Βενετία τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο και χωρίς κανένα άγχος πήγαμε το Σάββατο στον Άγιο Γεώργιο με τους κουμπάρους μας Μανώλη Παντελιδάκη, Γιώργο Ζαφειρίου και Κώστα Μόσχο».

«Ήταν υπέροχα και ακολούθησε ένα πανέμορφο δείπνο, για να γυρίσουμε τρέχοντας την επόμενη ημέρα, αφού μας περίμεναν εμένα πρόβες για τους «Βατράχους» του Εθνικού Θεάτρου και τη Λίνα οι υποχρεώσεις της στην τράπεζα όπου εργάζεται» εξηγεί στην εφημερίδα ο ηθοποιός.

«Δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι – μαζί ζούσαμε με τη Λίνα τα τελευταία 4,5 χρόνια. Απλά κάναμε μια όμορφη εκδρομή με δικούς μας ανθρώπους και ενωθήκαμε με τα δεσμά του γάμου σε ένα μαγικό σκηνικό» τόνισε.

Όσο για τις φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο η επιστήθια φίλη του, Μαρί Κυριακού ανέφερε ότι «με τη Μαρί είμαστε πολύ καλοί φίλοι απ’ τα χρόνια που φοιτούσαμε στην ίδια δραματική σχολή. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να ανεβάσει τις φωτογραφίες, δεν είχαμε κάτι να κρύψουμε. Εμείς θέλαμε να μη μας βρουν πριν από τον γάμο».


σχετικα αρθρα