current views are: 1

17 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση05:44

Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα: «Πώς ονειρεύομαι τον Σκορπιό»!

Η Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με ένα πάρτι χλιδής στον Σκορπιό.

Δημοσίευση 05:44’
αρθρο-newpost

Η Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με ένα πάρτι χλιδής στον Σκορπιό.

Η Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με ένα πάρτι χλιδής στον Σκορπιό. Η νέα ιδιοκτήτρια του θρυλικού νησιού έδωσε την πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό Μέσο και μίλησε για τα νέα σχέδιά της που αφορούν φυσικά στην ανοικοδόμηση του νησιού της.

Η “μούσα του Σκορπιού” μίλησε στο lefkadapress.gr και αποκάλυψε: “Πρώτα απ ‘όλα, η ομορφιά αυτού του νησιού είναι το φυσικό του κάλλος, προφανώς θέλω να το κρατήσω όπως είναι. Κατανοώ τη βαθιά σχέση που υπάρχει μεταξύ του νησιού και της οικογένειας Ωνάση. Η ιστορία της οικογένειας αυτής και η ιστορία του νησιού θα είναι πάντα συνυφασμένες μεταξύ τους και ό,τι κι αν κάνουμε εδώ θα γίνει με πλήρη σεβασμό και εκτίμηση σε αυτές”, ανέφερε και συνέχισε:

“Το σχέδιό μου είναι να διατηρήσω και να αναπτύξω περαιτέρω την υποδομή του νησιού με τη χρήση σύγχρονων, φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Τώρα προχωράμε μόνο με τη βασική ανακαίνιση της υποδομής. Οπότε, κυρίως αποκατάσταση. Ήδη έχουμε αποκαταστήσει το ροζ σπίτι. Η κύρια αλλαγή θα είναι η κατασκευή στάβλων για τα άλογά μου. Για να μπορώ να τα φέρω μαζί μου το καλοκαίρι. Είναι πολύ νωρίς σε αυτό το στάδιο να πω κάτι πιο συγκεκριμένο”.

Μυριζόμαστε μεγάλες αλλαγές στον Σκορπιό που θα φέρουν φυσικά την υπογραφή της ζάμπλουτης κληρονόμου…