current views are: 1

18 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση10:01

Mπέσυ Μάλφα: «Δεν έχω περάσει ποτέ κρίση στον γάμο μου»!

Όμορφη και ειλικρινής, η Μπέσυ Μάλφα φωτογραφήθηκε για λογαρισμό του περιοδικού Like και μίλησε για όλα. 

Δημοσίευση 10:01’
αρθρο-newpost

Όμορφη και ειλικρινής, η Μπέσυ Μάλφα φωτογραφήθηκε για λογαρισμό του περιοδικού Like και μίλησε για όλα. 

Όμορφη και ειλικρινής, η Μπέσυ Μάλφα φωτογραφήθηκε για λογαρισμό του περιοδικού Like και μίλησε για όλα. Το YFSF, τις αρνητικές κριτικές, τα όνειρά της και φυσικά για τον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τα τρία παιδάκια που έχουν αποκτήσει μαζί.

Ακολουθεί ένα αυτούσιο απόσπασμα της συνέντευξης:

– Ποιος είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά, εσύ ή ο Γεράσιμος;

Αλλάζουμε ρόλους. Καλός – κακός μπάτσος. Αλλά νομίζω τελικά ότι με τα χρόνια ο πιο αυστηρός είναι ο μπαμπάς. 

– Πώς ξεπερνιούνται οι κρίσεις σε έναν γάμο;

Εγώ με τον Γεράσιμο είμαστε 21 χρόνια μαζί και δεν περάσαμε ποτέ κρίση στον γάμο μας. Ούτε μία φορά. Έχουμε χημεία, συζητάμε πολύ μεταξύ μας, γελάμε, αγαπιόμαστε. Και αν κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω ότι είμαι πιο άνδρας από τον άνδρα μου.

– Σε φλερτάρει ακόμη;

Ναι το αγόρι μου. Με φλερτάρει και με διεκδικεί. Με γοητεύουν απίστευτα πολλά στοιχεία στον Γεράσιμο. Καταρχήν, το βλέμμα του. Βρίσκω πολύ σέξι το ότι είναι καλός άνθρωπος και καλός πατέρας. Ακόμη πιο σέξι, το ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Γενικά, με γοητεύουν οι άνθρωποι με πολύ ταλέντο.

– Η αυτοπεποίθησή σου φτάνει μέχρι…;

… Τα όρια του ψώνιου, θα σου πω χαριτολογώντας. Κληρονόμησα την αυτοπεποίθηση από τους γονείς μου. Από πολύ μικρή μου έμαθαν πως «δεν έχει σημασία να είσαι όμορφο παιδάκι, αλλά καλό παιδάκι. Τίμιο, έξυπνο και με το κούτελο καθαρό». Και αν με κάτι έχω ανασφάλεια είναι με τα θέματα υγείας. Σίγουρα όχι με το αν είμαι όμορφη. Για να σε προλάβω όμως, θα σου απαντήσω πως μου αρέσω ως εμφάνιση. Γενικότερα, αγαπάω τον εαυτό μου γιατί έχω περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή μου και έχω βγει νικήτρια.


σχετικα αρθρα